Holiday Club Saimaa turnaus HOLIDAY CLUB SAIMAA TURNAUS
8.9. - 9.9.2018 Imatra Spa Areena | Suomi

TERVETULOA                                 

Toivotamme kaikki pelaajat, joukkueenjohtajat, valmentajat, huoltajat ja kannustusjoukot tervetulleeksi Ketterä junioreiden E07 Holiday Club Saimaa turnaukseen Imatran jäähalliin (Imatra Spa Areena) 8.-9.9.2018

Kesä alkaa kääntyä syksyä kohti ja on aika kääntää katseet uuteen jääkiekkokauteen. Joukkueiden valmistautuminen sarjoihin on jo kovassa vauhdissa ja nyt on aika testata tämän hetkinen kunto Holiday Club Saimaa turnauksessa.Turnauksen järjestäminen vaatii aina aikaa ja ponnisteluja niin järjestävältä seuralta kuin osallistuvien joukkueiden taustajoukoilta. Suuri kiitos kuuluu kaikille joukkueille, taustajoukoille ja järjestelyihin osallistuneille henkilöille.

Toivon, että te kaikki joukkueet, toimihenkilöt, tukijoukot sekä kannustajat saatte viettää ikimuistoisen viikonlopun Holiday Club Saimaa turnauksessa Imatran Spa Areenalla.

 

Timo Kurvinen

Turnauspäällikkö

 

 

Facebook tapahtumasivu

 

 

Imatran Ketterä E07 järjestää kauden 2018-2019 alkuun Holiday Club Saimaa syysturnauksen loistavissa Ukonniemen alueen olosuhteissa Imatralla 8.-9.9.2018. Joukkue järjestää turnauksen jo viidennen kerran.

Turnaus pelataan kahdessa tasosarjassa AAA ja AA, kahdessa kaukalossa. Kumpaankin tasosarjaan otetaan seitsemän joukkuetta isäntäjoukkueiden lisäksi. Jokaiselle joukkueelle tulee yhteensä viisi ottelua (alkulohkon ottelut sekä sijoitusottelut). Turnausaika la klo 8.00-20.00 ja su klo 9.00-17:00

Ottelun kesto 1x45 min, ilman erätaukoa

Jokaiselle joukkueelle tulee kolme ottelua lauantaina ja kaksi sunnuntaina.

Turnauksessa palvelee sähköinen turnauspalvelu.

Molempien sarjojen voittajajoukkueet palkitaan pokaalein. Lisäksi kolme parasta joukkueita palkitaan mitalein.

https://ketterajuniorit.sporttisaitti.com/joukkueet2/e1/