LJK Syyskauden avausturnaus (täynnä)

21.9.2019 Loviisa | Suomi

TURNAUSSÄÄNNÖT

LJK Syyskauden avausturnaus 21.9.2019

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen E1-junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueet toimittavat pelaajaluettelonsa ennakkoon, erikseen ilmoitettuun päivämäärään mennessä.

Jokaisen joukkueen tulee saapuessaan turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa.

Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueenjohtajan tulee vahvistaa aikaisemmin ilmoitettu joukkueen kokoonpano sekä ilmoittaa mahdolliset muutokset viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

PELIAIKA:

Peliaika on 2 x 15min tehokasta peliaikaa. Erien välissä on minuutin tauko. Kokonaispeliaika maksimissaan 45 min. Puolia ei vaihdeta.

Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana.

Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

OTTELUJÄRJESTELMÄ:

Turnauksen alkupelit pelataan yhdessä alkulohkossa. Sijoituksen mukaan seuraa loppuottelut.

Lohkovoittaja ja kakkonen pääsevät finaaliin, lohkokolmonen ja –nelonen pelaavat pronssiottelussa.

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:

1. pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.

2. keskinäinen ottelu

3. maaliero

4. tehtyjen maalien määrä

5. arpa

Mikäli mitaliottelut päättyvät tasatulokseen, suoritetaan voittomaalikilpailu kolmella

pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi varsinaisen peliajan päätyttyä. Mikäli edelleen ottelu tasan, nimetään uusi pelaajapari suorittamaan voittomaalikilpailua.

Näin jatketaan kunnes ratkaisu tapahtuu.

TUOMARIT:

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämä tuomari.

PALKINNOT:

Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein ja turnauksen mestarijoukkue pokaalilla. Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta turnauksen tsempparipelaaja.

VASTUUT:

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva SJL:n pelipassi ja vakuutus.