31.8. - 1.9.2019 Oulu, Linnanmaan Jäähalli, Kempelehalli | Suomi

Turnaussäännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT

Ottelujärjestys
Ottelut pelataan kahdessa jäähallissa. Jokainen peliryhmä pelaa yksinkertaisen alkusarjan sisältäen
kolme ottelua sekä jatko-ottelut (2-3 ottelua). Puolivälierien voittajat menevät välieriin ja
hävinneet sijoitusotteluihin. Välierien voittajat pelaavat finaalin ja hävinneet pronssiottelun.

Ottelun kesto
Ottelun kesto on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa alkaen ohjelmaan merkitystä ottelun
alkamisajankohdasta, kokonaispeliaika 40 min. Peliaika loppuu kun peliaika 2x15 minuuttia
tehokasta peliaikaa tulee täyteen tai kun 40 minuuttia on pelattua. Erätauko on yksi minuutti.
Joukkueen tulee olla valmiina 5 minuuttia ennen ottelun alkua ja ottelu aloitetaan välittömästi
edellisen pelin päätyttyä tai jäänajon ja maalien paikalleen asettamisen jälkeen. Ottelut pelataan
lentävillä vaihdoilla ja aikalisä ei ole sallittu.

Rangaistukset
Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniorisääntöjen mukaisesti. Pienen rangaistuksen kestoaika on
yksi (1) minuutti ja ison rangaistuksen/ottelurangaistuksen (5 min) saanut pelaaja saa
automaattisesti pelirangaistuksen ja hänet poistetaan ottelusta.

Peluuttaminen, pelaajaluettelot ja pöytäkirjat
Otteluissa pyritään tasapuoliseen viisikkopeluuttamiseen SJL:n juniorisääntöjen mukaan.
Pelaajaluettelot tulee toimittaa turnauksen yhteyshenkilön sähköpostiin 24.8.2019 mennessä.
Otteluista tehdään pöytäkirjat ja turnauksessa käytetään Gameresultonline-tilastointipalvelua.

Tuomarit
Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n nimeämät tuomarit.

Pelipaidat
Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty
joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii
joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.