ViikinkiCup 2018 loppiaisturnaus (-05) 5.-7.1.2018 Helsinki VIIKINKICUP 2018 LOPPIAISTURNAUS (-05) 5.-7.1.2018 HELSINKI
5.1. - 15.1.2018 Vuosaari Ice Rink, Myllypuro Ice Rink | Suomi

HEVI Kivitalot grilli - a warm barbecue grill

Lämpimästä HEVI Kivitalot grillistä löydät tavallisia ja chilimaustettuja makkaroita, kanavartaita kera kylmien juomien. HEVI Kivitalot grillissä saattaa olla myös yllätysmyytävää - tule katsastamaan mitä on tarjolla!

HEVI Kivitalot grilli löytyy heti jäähallin pääovien ulkopuolelta, hallista katsottuna oikealla - et voi erehtyä paikasta!

 

The following offer can be found on the grill appointed HEVI Kivitalot, such as various flavors of sausages, chicken rotisserie and cold drinks - come and see what's available!

The HEVI Kivitalot grill can be found right outside the ice rink's main doors, from to the right side on the doors  - you can not mistake the place!

 

HEVI kivitalot on vuonna 2013 toimintansa aloittanut kasvava perheyritys. Päätoimipisteemme on Kokemäellä, Satakunnassa, missä juuri vuoden 2017 alussa muutimme uusiin, isompiin toimitiloihin. Toimialueemme kattaa koko Suomen, tällä hetkellä valtaosa kohteistamme sijaitsee eteläisessä Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä talojemme rakennusmateriaalin valmistajan, FinnEPS Oy:n kanssa, muuton myötä jaamme nyt jopa saman katon. Hyvänä esimerkkinä hedelmällisestä tuotekehitysyhteistyöstä, tuomme FinnEPS:n kanssa markkinoille ensimmäiset FinnEPS-elementit ala-, väli- ja yläpohjarakenteisiin.

Merkittävänä etappina pientalopuolella, tavoittelemme ensimmäisenä talovalmistajana Suomessa pohjoismaista ympäristömerkkiä, Joutsenmerkkiä, jopa kahdella kohteella; Kaarinassa ja Tampereella. Samanaikaisesti nollaenergiatason kivitalo etenee hurjaa vauhtia Espoossa ja kesän 2017 Valkeakosken talonäyttelyyn valmistuva HEVI kivitalo Minotaurus viitoittaa tietä kustannustehokkaana ja kompaktina kivitalona.

Kaikkien näiden ”julkkiskohteiden” lisäksi, olemme saaneet toteuttaa kertakaikkisen hienoja ja energiatehokkaita koteja; pieniä ja isoja, moderneja ja perinteisiä, uniikkeja arkkitehtien luomuksia, sekä ruutupaperin ja lyijykynän yhdistelmästä alkunsa saaneita persoonallisia koteja, olemme kiitollisia ja ylpeitä näistä kaikista. Meille on suuri kunnia, saada olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja rakentaa yhä useampia kestäviä unelmia!

Suomalainen perheyritys on luotettava valinta: vakaa ja toimintatavoiltaan vastuullinen. Lisäksi perheyritysten toimintaan on sitoutunut paljon hiljaista tietoa, joka asiakkaille näyttäytyy korkeana laatuna.