Callwaves-turnaus 2019 Varkaus CALLWAVES-TURNAUS 2019 VARKAUS
7.9. - 8.9.2019 Varkaus | Suomi Ilmoittaudu

Warkis-07 järjestää yhteistyössä Call Waves Solutions Finland Oy:n kanssa täyden palvelun turnauksen D2 ikäluokalle tasolla AA Varkauden Luode-Areenassa 7.-8.9.2018.

Turnaus:

Turnaus pelataan 8 joukkueen turnauksena niin, että jokaiselle joukkueelle tulee 5 ottelua (3 lauantaina ja 2 sunnuntaina). Alkulohkoissa 4 joukkuetta, jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan lauantaina. Sijoitusottelut sunnuntaina. Ottelut pelataan kokonaisajaltaan 45 minuutin mittaisina ilman erätaukoa.

Jäänajo ennen jokaista ottelua.

Kaikki ottelut tuomitaan 2:n SJL:n tuomarin voimin.

Sähköinen tulospalvelu + tilastot.

Majoitus + ruokailut:

Osallistuvat joukkueet majoitetaan Hotel Oscariin, joka sijaitsee vain 1,2 km kävelymatkan päässä hallilta. Turnausmaksuun sisältyy majoitus kahdelle yölle pe-su 20 henkilölle (pelaajat + toimihenkilöt) sekä kaupanpäälle ilmainen majoitus mahdolliselle bussikuskille.

Hotellilla joukkueita odottaa hotellin runsas iltapala pe 6.9. klo 23 saakka.

Lauantain aamupala hotellilla ja lounas jäähallilla porrastetusti otteluohjelman mukaan. Kullakin joukkueella vielä päivällinen (sportti buffet) hotellilla lauantai iltana taistojen tauottua.

Sunnuntaina aamupala hotellilla ja lounas jäähallilla joustavasti peliaikatauluun sopien.

Hotellilla lisäksi saunat klo 17-21 ja kuntoiluhuoneen käyttömahdollisuus.

Hotellilla ja jäähallilla hyvin tilaa maksuttomaan pysäköintiin, myös busseille.

Osallistumismaksu sisältää kaikki edellä mainitut ruokailut ja palvelut joukkueelle (20 henkilöä+bussikuski)

Oheisohjelma:

Lauantaina järjestetään jokaiselle joukkueelle ohjattu 45 minuutin oheisohjelma jäähallin läheisyydessä sopivassa kohti kunkin joukkueen peliohjelmaa. Ohjelmaan sisältyy pieni kilvoittelu oman joukkueen jäsenten kesken. Oheisohjelmalla varmistetaan, ettei kenellekään tule pelipäivän aikana turhan pitkiä odotteluja.

Palkinnot:

Meillä palkitaan ruhtinaallisesti.

- Kaikille osallistujille (20/joukkue) muistomitali

- pokaalit kolmelle parhaalle joukkueelle

- palkinto kunkin joukkueen mieleenpainuvimmalle pelaajalle

- palkinto kunkin joukkueen oheiskilpailun voittajalle

- palkitaan koko turnauksen "MVP"

Muuta:

Joukkueet voivat halutessaan viedä varusteet perjantaina 6.9. klo 18 - 22 hallille valmiiksi. La-su yöksi joukkueille jää pukukopit käyttöön ja varusteet voi jättää kuivumaan koppiin.

Hinta:

Turnaus myydään "All Inclusive" edellä kirjatulla sisällöllä hintaan 2950 €/joukkue. Varausmaksu 450 € tulee maksaa 3 viikon kuluessa ilmoittautumisesta tilille Warkis 07 tilinumero FI05 5500 3920 1503 21. Maksun lisätietoon Turnaus2019 ja joukkueen nimi. Loppuosa 2500 € tulee maksaa 15.8.2019 mennessä. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautunut joukkue peruu osallistumisensa.

Muut tärkeimmät turnausäännöt

Turnaussäännöt:

Turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassaolevia D-junioreiden sääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä.

Pisteet:

Alkulohkoissa otteluvoitosta joukkue saa 2 pistettä, tasapelistä 1 ja tappiosta 0. Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys seuraavasti:

1) Keskinäisten otteluiden pisteet

2) Keskinäisten otteluiden maaliero

3) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

4) Fair Play (vähemmän rangaistusminuutteja saanut sijoittuu paremmin)

5) Arpa 

Alkusarjan ottelut voivat päättyä tasan tai toisen joukkueen voittoon. Alkusarjan sijoitusten perusteella määräytyvät joukkueet jatko-otteluihin. Jatkopelistä jatketaan sijoitusotteluun otteluohjelman mukaisesti.

Jatko- ja sijoitusotteluiden voittomaalikisa:

Jatko- ja sijoitusottelun päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan voittomaalikilpailulla. Voittomaalikisan aloittaa otteluohjelmaan merkitty vierasjoukkue. Ensin nimetään kummastakin joukkueesta kolme eri laukaisijaa voittomaalikisaan. Jos tulos kolmen pelaajaparin jälkeen on tasan, jatketaan "kerrasta poikki" periaatteella pari kerrallaan, niin että kotijoukkue aloittaa. Kerrasta poikki vaiheessa saa käyttää samaa pelaajaa halutessaan peräkkäisissä yrityksissä. Ottelu ratkeaa, kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei.

Ottelun kesto:

Ottelun kesto on 1x45 minuuttia alkaen ohjelmaan merkitystä ottelun alkamisajankohdasta ilman erätaukoja. Aikalisä ei ole sallittu.

Luovutus:

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5 – 0. Myöhästymisen aikaraja on 3 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen.

Rangaistukset:

Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniori sääntöjen mukaisesti. 

Viirien vaihto:

Joukkueiden kapteenit vaihtavat viirit ottelun alussa ja kättelevät tuomarit toimitsija-aitioiden edessä ennen pelin alkua.

Tapaturmat ja pelaajavakuutus:

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista.

Pelipaidat:

Kunkin joukkueen tulee ilmoittaa järjestäjälle ensisijaisen ja mahdollisen toissijaisen pelipaidan väri. Ellei toisin ole joukkueiden kesken sovittu, otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa.

Palkitsemiset:

Arviointia vaativien palkintojen (Joukkueiden mieleenpainuvimmat ja turnauksen MVP) saajat valitaan järjestelyorganisaation toimesta ja näistä päätöksistä ei voi valittaa!. 

 

Lisätiedot:

warkis07@warkis.fi 

040 721 9020 Matti Hynninen