Powered by GameResultsOnline.com tournament management

meidänheimo Jukurit U13 turnaus

27.4. - 28.4.2024 Mikkeli | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassa olevia U13-junioreiden kilpailu- ja pelisääntöjä seuraavin poikkeuksin ja tarkennuksin alla mainituin poikkeuksin:

PELIAIKA

• Peliaika otteluissa on 2x15 minuuttia. Kokonaispeliaika ottelua kohden on 50 minuuttia. Mitallipeleissä turnausjärjestäjällä on oikeus muuttaa kokonaisaikaa, jotta ottelun peliaika pystytään pelaamaan loppuun.
  • Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa.
  • Peli päättyy aina viimeistään turnausaikataulun mukaisesti riippumatta siitä, onko kokonaispeliaika täysi. Kokonaisajan viimeisen peliminuutin alkaminen kuulutetaan.

HUOMIOITA

• Aikalisät eivät ole sallittuja.
  • Jää ajetaan jokaisen pelin jälkeen
  • Erien välissä 1 minuutin tauko.
  • Joukkue, joka ei ole turnausaikataulun mukaisesti valmis aloittamaan ottelua, tuomitaan hävinneeksi 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen.
  • Epäasiallisesta käytöksestä tuomareilla on oikeus poistaa henkilö turnauksesta.
  • Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen.

Jokaisella ottelutapahtumaan osallistuvalla pelaajalla on oltava vakuutus sekä jääkiekkoliiton pelipassi. Vaihtoaitoissa otteluiden aikana olevilla toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva toimitsijapelipassi. Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut turnauksen pelaajia eikä toimihenkilöitä.

Joukkueissa saa pelata vuonna 2011 sekä sen jälkeen syntyneet pelaajat. Tytöt saavat olla vanhempia (sjl ohjeiden mukaan). Yli-ikäisistä pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa.

Joukkueiden tulee olla valmiita siirtymään kentälle 5 minuuttia ennen pelin alkua. Otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue (=kotijoukkue) pelaa aina toimitsija-aitiosta katsottuna vasemmalla puolella kenttää.

Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään yhtä viikko ennen turnauksen alkua gameresultsonline.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

• Kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa, sääntö ei koske maalivahteja.
  • Ottelut tuomitaan kahdella virallisella tuomarilla.
  • Isoissa rangaistuksissa ja pelirangaistuksissa noudatetaan jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä.

Turnauksen "jyry" ratkaisee erimielisyydet yhdessä ja hyvässä hengessä:

- Turnauspäällikkö
- Ottelun tuomari
- Asianosaisten joukkueiden joukkueenjohtajat

Ratkaisemattoman kiistan ratkaisee viime kädessä turnauspäällikkö. Pelitapahtumista päättää aina tuomari.

SIJOITUKSET SARJATAULUKOSSA

Pisteet

• voitosta 2
  • tasapelistä 1
  • tappiosta 0

Jos kaksi tai useampi joukkue päätyy lohkossa tasapisteisiin, ratkaistaan näiden keskinäinen sijoitus seuraavassa järjestyksessä:

1. Keskinäisen otteluin pisteet
  2. Lohkon otteluiden maaliero
  3. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  4. Lohkon otteluiden rangaistusminuutit
  5. Arpa

Sijoituspelien päättyessä tasatulokseen ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailussa, jossa paras kolmesta voittaa, kolme eri laukojaa molemmilta.. Tämän jälkeen jatketaan pari kerrallaan, jossa voi ampua sama laukoja.