KooKoo U11 Kovat Pelurit Pelaa -turnaus (TÄYNNÄ)

Turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassaolevia U11-junioreiden sääntöjä.

Pelit

• Peliaika turnauksen peleissä on 2 x 15 min tehokasta aikaa, kokonaispeliaika max 45 minuuttia. Erätauko 1 min
  • Isolla kentällä 5 vs 5
  • Joukkueen on oltava valmiina siirtymään vaihtoaitioon pelivarusteissa 3 minuuttia ennen pelin alkamisaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla, tuomitaan hävinneeksi 5-0.
  • Maalinteon jälkeinen tuulettaminen kentällä on sallittua kentällä oleville pelaajille.

Turnaustapa

• Turnaukset pelataan tasoissa A, AA ja AAA ja kaikkiin tasoihin osallistuu 5 joukkuetta
  • Turnauksessa pelataan yksinkertainen alkusarja, jossa kaikki joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Tämän jälkeen pelataan pronssiottelu ja finaali.
  • Jokaiselle joukkueelle tulee näin 4-5 peliä turnauspäivän aikana.

Pisteet ja sijoitus

Pisteet voitosta 2, pisteet tasapelistä 1, pisteet tappiosta 0. Alkusarjan pelit voivat päättyä tasan.

Voittomaalikisa

pronssi- tai finaaliottelun päätyttyä tasan, ratkaistaan voittaja voittolaukauskisalla seuraavasti:

• Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella (3) eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.
  • Mikäli tilanne on edelleen tasan kolmen laukojan jälkeen, jatketaan voittolaukauksia laukojapari kerrallaan ”kerrasta poikki” -periaatteella.(Laukoja voi olla sama kuin kolmella ensimmäisellä kieroksella ) Ottelu ratkeaa, kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei.
  • Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue.

Peluuttaminen ja pelaaminen eri joukkueissa

Pelaajaluetteloon merkittyjä pelaajia on ottelukohtaisesti peluutettava tasapuolisesti.

Kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa.

Maalivahteja voi peluuttaa oman seuran kaikissa turnaukseen osallistuvissa joukkueissa. Maalivahdin pelaaminen sijoitusottelussa edellyttää, että maalivahti on pelannut ko. joukkueessa vähintään yhden ottelun alkulohkossa.

Tuomarit

Peleissä tuomitsevat Kouvolan jääkiekkoerotuomarit ry:n tuomarit.

Isot rangaistukset

SJL:n voimassa olevien U11-junioreiden Kilpailu- ja juniorisääntöjen sekä IIHF:n sääntökirjan mukaisesti.

Jos pelaaja saa pelirangaistuksen, hänet suljetaan pois seuraavasta pelistä.

Pelaajatietojen toimittaminen

Joukkueita pyydetään täydentämään pelaajaluettelot Gameresultsonlineen viimeistään 24.4.2024 ja päivittämään viime hetken muutokset suoraan gameresultsonlinen järjestelmään viimeistään 30 minuuttia ennen turnauksen alkamista.

Tilastointi

Ottelut tilastoidaan Gameresultsonline.com-palveluun.

Tapaturmat ja pelaajavakuutus

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

Aikataulumuutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille

Kunnioita peliä

Turnauksen järjestävien joukkueiden pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet reilun pelin sääntöihin, joihin kuuluu kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä kannattajilta.

Yleistä

Ilmoittautumalla ja maksamalla turnausmaksun joukkueet hyväksyvät seuraavan: Turnausjärjestäjä varaa oikeuden ottaa kuvia turnauksen aikana ja julkaista niitä netissä ja muualla sosiaalisessa mediassa.