Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Aktia Kultakiekko

24.8. - 26.8.2018 Myyrmäen jäähalli | Suomi

Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta ja kovatasoisesta juniorijääkiekosta. Perinteikäs Aktia Kultakiekko -turnaus järjestetään Vantaalla Myyrmäen jäähalleissa 24.-26.8.2018. Tänä vuonna Kultakiekossa jäällä nähdään 2006-ikäluokan joukkueita. Kotijoukkue EVUn lisäksi turnaukseen osallistuvat TPS, TuTo, Jukurit, SaiPa, HPK, HJK, Kurra ja Haukat. Turnauksessa pelataan AA- ja AAA-sarjat.

40. KULTAKIEKKO
Aktia Kultakiekko on vanhin samalla nimellä Suomessa pelattava junioriturnaus. Perinne jatkuu ja tänä vuonna kyseessä on jo 40 kerta, kun lahjakkaat juniorit kamppailevat Kultakiekon mestaruudesta Myyrmäessä. Menneinä vuosina Kultakiekossa ovat pelanneet muun muassa Teemu Selänne, Esa Tikkanen ja Jari Litmanen sekä EVUn omat kasvatit Ville Peltonen, Jarkko Ruutu, Tuomo Ruutu, Valtteri Filppula ja Antti Pihlström.

TURNAUKSEN TEEMANA LAJIN KUNNIOITTAMINEN
Jääkiekko on fyysinen, vauhdikas ja teknisesti haastava urheilulaji. EVU-06-joukkue haluaa omassa kotiturnauksessaan korostaa kaikille pelaajille lajin ja sen harrastajien kunnioittamista. Turnauksen päätteeksi jokaisesta joukkueesta palkitaan MVP-pelaaja. Palkinnon saa pelaaja, joka on pelannut hienon turnauksen sekä osoittanut oikeanlaista kunnioitusta joukkuekavereita, vastustajia, tuomareita ja valmentajia kohtaan.   

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com