HaKi PuuhaPark Cup 2024 U11

28.3. - 30.3.2024 Lohjan jäähalli, Esbecon Areena, Nummela, OP-Halli, Nummela, Kisakallion Jäähalli | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt:

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton U11 ikäluokan sääntöjä, sekä turnaussäännöissä erikseen mainittuja lisämääräyksiä kuten peliaika.

Otteluiden tehollinen peliaika on 2x15 minuuttia ja kokonaisaika maksimissaan 45 minuuttia.

Aikalisän ottaminen EI OLE sallittua!

Joukkueiden pitää olla valmiina 5 minuuttia ENNEN oman ottelun alkamista, myöhästynyt joukkue tuomitaan hävinneeksi (maalierolla 5-0).

Muutoksista ilmoitetaan mukana oleville joukkueille.

Vastalauseet

Turnauksen jury käsittelee kaikki vastalauseet. Jury koostuu turnauksen johtajasta, muista turnauksen järjestäjistä, ottelun tuomarista sekä osallisten joukkueiden johtajista. Juryn päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 500 euroa, joka palautetaan joukkueelle, jos vastalause hyväksytään.

Vastalause tulee tehdä kirjallisena ja joukkueenjohtajan tulee se allekirjoittaa. Vastalause tulee tehdä 5 minuutin kuluessa pelin päättymisen jälkeen.

Erotuomarin tekemistä ratkaisuista maalitilanteissa ja rangaistustilanteissa ei voi tehdä vastalauseita.

Isot rangaistukset:

Mikäli pelaajalle tuomitaan pelirangaistus, seuraa siitä yhden (1) pelin pelikielto turnauksessa. Pelirangasituksesta seuraa lisäkis kilpailusääntöjen mukainen käsittely, jossa määritetyt pelikiellot kärsitään sarjaotteluissa.

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvat joukkueet vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset.

Turnauksessa on sekä virallisia liiton alaisia tuomareita, että juniorituomareita. Edellytämme kaikilta joukkueilta asiallista käytöstä, niin vaihtopenkillä kuin katsomossa. Turnauksen järjestäjällä on oikeus sulkea kesken turnauksen henkilöitä pois tapahtumasta jos esiintyy jatkuvaa epäasiallista käytöstä. Mikäli toimihenkilölle tuomitaan pelirangaistus, suljetaan hänet turnauksesta pois.

Pelipaidat

Kotijoukkue (mainittu ensimmäisenä otteluohjelmassa) pelaa tummasävyisillä pelipaidoilla ja vierasjoukkue (mainittu jälkimmäisenä otteluohjelmassa) pelaa vaaleasävyisillä pelipaidoilla.

Valokuvaaminen

Turnauksessa otetaan turnausjärjestäjän puolesta valokuvia, joita voidaan julkaista turnauksen Instagram-sivuilla sekä muussa mediassa turnausta käsittelevissä artikkeleissa. Jos jossain joukkueessa halutaan kieltää pelaajien kuvien käyttö julkaisuissa, tulee tästä ilmoittaa turnaustoimistoon.

Turnaus näytetään Leijona TV:stä (poislukien OP-halli ja Kisakallio), joten striimaus on kielletty.