Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HooGee Panda Cup 2024 Kevät Pojat

6.4. - 7.4.2024 Matinkylän urheilupuisto TN1, Kauniaisten keskuskenttä, Matinkylän urheilupuisto TN2, Opinmäki, Sorsis-areena, Settle Field, Westendinpuiston koulu | Suomi

Turnauksen tukeminen

Yhdessä merkityksellisen asian puolesta

Panda Cupin sponsorointi on kiva tapa olla mukana tukemassa lasten liikuntaa. Hyvän mielen lisäksi tarjoamme näkyvyyttä ostovoimaisten perheiden piirissä, positiivisessa ja tervehenkisessä kontekstissa. Tapahtumamme tavoittaa useita tuhansia perheitä ympäri Suomen, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Parhaimmillaan sponsorit tekevät itse tapahtumasta entistä paremman tarjoamalla turnausvieraiden iloksi palveluita, tarjouksia, koeajoja tai vaikka tuotenäytteitä. Sponsoroinnissa yhdistyy monta hyvää asiaa!

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten pääsette kaikkia hyödyttävällä tavalla mukaan tekemään merkityksellisiä asioita!

Samuli Suvela
Sponsori & turnauksen sponssitiimin vetäjä
samuli.suvela@salamander.fi
+358 40 571 7175
 


 

tukijat-hero

Tule mukaan tukemaan lasten liikuntaa

Mukana voi olla monella tavalla. Lahjoittajana, pelaajana (Business Panda Cup -hyväntekeväisyyshöntsä), turnauspromossa, tuotelahjoittajana jne. 
Kaikki hyötyvät, kun te löydätte asiakkaanne ja asiakkaanne löytävät tarjoamanne ratkaisut, tuotteet tai palvelut. Arvonnan, kilpailun tai vaikka tuotenäytteen myötä voitte tarjota ostovoimaisille turnausvieraille kivaa ajanvietettä matsien väliin.
 
Alla esimerkkejä tukimuodoista. Kysy lisää, niin räätälöimme juuri teille sopivan tavan tukea ja auttaa!

Nooa Business Panda Cupissa

Nooa Säästöpankki tuli mukaan tukemaan junioriurheilua osallistumalla hyväntekeväisyyshöntsään. Iloinen virkistysiltapäivä hauskassa seurassa ja hyvän asian puolesta - voiko sponsorointi olla enää hauskempaa?

nooa

Lidl auttaa tuotteiden muodossa

Lidl on halunnut tukea lasten harrastamista lahjoittamalla elintarvikkeita buffamyyntiin. Todella vaivaton tapa auttaa. Ja samalla todella iso ja merkityksellinen teko tärkeän asian puolesta.

lidl

Aktia jalkautui perheiden pariin

Aktia on ollut mukana turnauksissamme tapaamassa nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Matsia odotellassa on hyvää aikaa miettiä raha-asiat paremmalle tolalle ja vaikka sopia laina- tai sijoitusneuvottelu seuraavalle viikolle.

aktia1

Pandojen lahjoitus

Ikea on keskeisessä osassa Panda Cupissa. Jokaiselle joukkueelle lahjoitetaan  panda-pehmolelu osana turnauspakettia. Ikea on ollut mukana tukemassa pandojen hankintaa. 

ikea

Esittelyjä ja koeajoja

Volkswagen on ollut useammassa turnauksessamme mukana esittelemässä aikamme revityintä kiesiä ID.Buzzia. Matsien välissä on hyvää aikaa käydä fiilistemässä tulevaisuuden kulkupeliä.

vw

If auttaa

Myös If on löytänyt turnauskentiltämme perheitä, joiden vakuutusasioita on voinut auttaa paremmalle tolalle. Matsien välissä on hyvää aikaa hoitaa nämäkin asiat kuntoon.

if

Arvid Nordquistin turnauskahvit

Panda Cupissa on aina nautittu "parempaa seppälää", mitä tulee turnauskahveihin. Arvid Nordquist on lahjoittanut kahvit turnausbuffaan ja sitä on aika kivasti aina valunutkin turnausväen kurkusta alas!

arvid-nordqvist

Crisp - janonsammutin

Crisp on ollut useammassa turnauksessamme mukana sammuttamassa turnausväen janoa. Ja mikä sen paremmin suolaisen makkaran kyytipojaksi menisikään kuin alkoholiton Crisp!

crisp

Tapiolan Rotaryt

Tapiolan Rotaryt ovat pitkäaikainen tukijamme. Turnaus on oiva paikka tavata samanhenkistä porukkaa ja jutella vaikkapa nuorisovaihtomahdollisuuksista ulkomailla.

rotary-tapiola
GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com