HPK-ÄSSÄT-SAIPA-KALPA U12 PELITÄLLIT

29.4.2023 HAKIO | Suomi

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) U12-junioreiden sääntöjä seuraavin poikkeuksin:

Joukkueet ja peliasut

Turnaukseen osallistuu:

AAA: 4 joukkuetta

AA: 4 joukkuetta

A: 4 joukkuetta

Joukkueilla tulee olla kaksi erillistä peliasua. Vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaihtaa tarvittaessa pelipaitaa. Jokaiselle joukkueelle tulee 3 ottelua.

Joukkueen yhteyshenkilö ilmoittautuu toimistossa saapuessaan ja lähtiessään. Ilmoittautumisen yhteydessä saa tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta ja mahdollisista muutoksista.

Pelipäivä

la 29.4.2023 10-19 välillä

Pelipaikka

Jääliikuntakeskus HAKIO

Osoite: Kiekkoritarinkuja 5, 13130 Hämeenlinna

Peliaika ja rangaistukset

Peliaika turnauksen peleissä on 2 x 15 min tehokasta aikaa, kokonaispeliaika 50 minuuttia. Erätauko 1 min.

Joukkueiden tulee huolehtia siitä, että he ovat valmiina hyvissä ajoin ennen oman ottelun alkua (min. 5 min ennen paikalla). Ottelu aloitetaan välittömästi jäänajon ja maalien asettamisen jälkeen. Mikäli joukkue ei ole aikataulun mukaisesti ottelun alkaessa valmis aloittamaan, tuomitaan joukkue hävinneeksi 5 – 0. Kokonaisajan vuoksi aikalisän käyttö ei ole sallittua.

Turnauksessa on käytössä 1 minuutin, 5 minuutin ja 10 minuutin rangaistukset.

Turnaustapa

Voitetusta ottelusta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Yksityiskohtainen ottelukaavio on nähtävissä tulospalvelujärjestelmässä.

AAA, AA ja A:

Pelipäivässä jokaisessa taitotasosarjassa on neljän (4) joukkueen lohko. Lohkossa pelataan yksinkertainen sarja. Kolme (3) ottelua per joukkue lohko.

Ei jatkoaikaa eikä voittomaalikilpailua

Ottelu voi päättyä tasapeliin. Jatkoaikaa eikä voittomaalikilpailua ei pelata.

Turnauksen Jury ja vastalauseet

Vastalauseet käsittelee turnauksen Jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalauseet on esitettävä kirjallisena 10 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Juryn muodostavat turnauksen turnauspäällikkö, sekä kaksi nimettyä Juryn jäsentä. Tarvittaessa Jury kuulee myös ottelun tuomaria. Hyväksyäkseen vastalauseen Juryn täytyy olla yksimielinen päätöksessään. Jury ei ole velvollinen selittämään päätöksiään.