Kaksi kolmen joukkueen lohkoa, joissa jokainen kohtaa toisensa kertaalleen (2 peliä per joukkue). Lohkon paremmuus ratkaistaan seuraavasti:

1. Pisteet (voitosta 2, tasapeli 1, häviö 0)
  2. Keskinäinen ottelu
  3. Maaliero
  4. Tehdyt maalit
  5. Arpa

Peliaika lohko-otteluissa on 1 x 30 minuuttia tehokasta peliaikaa. Pelin maksimikokonaisaika on 45 minuuttia. Mikäli joukkue ei ole valmis aloittamaan ottelua ilmoitettuna aikana, tuomitaan se hävinneeksi ottelu 5-0. Aikalisän käyttö ei ole sallittua. Ottelut voivat päättyä tasan.

SIJOITUSOTTELUT:

Sijoitusottelut pelataan siten, että lohkojen kolmoset pelaavat sijoista 5-6, kakkoset sijoista 3-4 ja voittajat sijoista 1-2.

Peliaika sijoitusotteluissa on 2 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa. Pelin maksimikokonaisaika on 60 minuuttia. Mikäli joukkue ei ole valmis aloittamaan ottelua ilmoitettuna aikana, tuomitaan se hävinneeksi ottelu. Aikalisän käyttö ei otteluissa ole sallittua. Ottelun päättyessä tasan pelataan välittömästi kerrasta poikki rangaistuslaukauskilpailu seuraavasti:

• Maalivahdit jäävät omille maaleilleen ottelun päätyttyä
  • Tuomareille ei erikseen käydä ilmoittamassa laukojia
  • Summerin soitua tuomari vie kiekon suoraan keskiympyrään ja molempien joukkueiden pelaajat menevät vaihtoaitioon
  • Kotijoukkueen (kotijoukkue on A. paremman pistemäärän B. paremman maalieron omassa lohkossaan saanut joukkue) pelaaja luistelee laukomaan ensiksi ja vierasjoukkueen pelaaja heti perään
  • Laukojapareja jatketaan kunnes voittaja on selvä
  • Sama laukoja saa laukoa uudestaan vasta kun kaikki muut kokoonpanoon merkatut pelaajat ovat laukoneet kertaalleen (toimitsijat merkkaavat laukojat, sitä mukaa kun he tulevat laukaisuvuoroon)

JURY:

Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaan kaikki erotuomariraportit käsittelee jääkiekkoliitto, mutta sen lisäksi turnauksessa on 3-henkinen jury. Ottelurangaistuksen saanut pelaaja suljetaan automaattisesti turnauksesta ja kaikki 20 min käytösrangaistukset (prk) menevät juryn käsittelyyn. Pelirangaistuksen saanut pelaaja voidaan juryn päätöksellä sulkea turnauksesta. Mahdolliset peli- tai ottelurangaistuksista erotuomaraporttien perusteella koituvat kurinpidolliset jatkoseuraamukset määrittää kunkin joukkueen Jääkiekkoliiton oman alueen kurinpitoelin.

Juryllä on oikeus sulkea pelaaja turnauksesta myös muuten kuin tuomarin määräämän ulosajon seurauksena esim. epäurheilijamaisen käytöksen tai alkoholin vaikutuksen alaisena pelaamisen perusteella.

Vastalauseita koskien pelin tuloksia tai turnauksesta sulkemisia, ei käsitellä.

• Rangaistukset kärsitään normaalisti ja taklaukset sekä lyöntilaukaukset kielletty
  • Paitojen värien ollessa samat, vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan pelipaitaa.
  • Turnauksen järjestäjä voi muuttaa aikatauluja ja pelien pituuksia tilanteen niin vaatiessa (esim. peliin tulee erityisen pitkä viivästys joukkueista riippumattomista syistä lohko-ottelussa -> laitetaan kokonaisaika poikki, rukataan aikatauluja ja tiivistetään sijoitusotteluiden peliaikaa).
  • Joukkueenjohtaja on velvollinen tarkastamaan pöytäkirjasta joukkueensa kokoonpano ennen ottelun alkamista
  • Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: Alkoholin vaikutuksen alaisena pelaaminen on ehdottomasti kielletty – korkataan pullot vasta viimeisen pelin jälkeen. Joukkueenjohtajien, valmentajien ja muiden joukkueiden toimihenkilöiden tulee huomioida myös se, että turnauksen kanssa samaan aikaan Hyvinkään Jääliikuntakeskuksen toisella puolella on käynnissä Hyvinkään Jää-Ahmojen junioriturnaus, joten yleinen käyttäytyminen sen mukaan ja esim. mahdollinen tupakointi ainoastaan sille tarkoitetuilla paikoilla.