Loppiaisen pelitällit

6.1. - 7.1.2024 Hakametsä | Suomi

SÄÄNNÖT

ILVES U14 Loppiaisen pelitälleillä noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton voimassa olevia U14 ikäluokan
kilpailusääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä ja poikkeuksilla.

Pelitapa
Pelitälleillä pelataan kolmessa eri sarjassa AAA+, AAA ja AA.
AAA+ -sarjassa mukana 8 joukkuetta. Kaikkien otteluiden peliaika on 2*20 minuuttia TEHOKASTA peliaikaa
(max. 55 min Haka 1 hallissa ja max. 60 min Haka 2&3 halleissa). Erätauon pituus on 1 minuutti.
AAA -sarjassa mukana 10 joukkuetta. Kaikkien otteluiden peliaika on 2*20 minuuttia TEHOKASTA peliaikaa
AA-sarjassa mukana 6 joukkuetta. Kaikkien otteluiden peliaika on 2*20 minuuttia TEHOKASTA peliaikaa
Otteluiden virallinen aika on hallin seinällä olevan kellon osoittama aika. Joukkueiden tulee olla valmiina 5
min. ennen ottelun alkua. Ottelu aloitetaan välittömästi kentän vapauduttua tai jäänajon ja maalien
paikalleen asettamisen jälkeen. Aikalisä ei ole sallittu. Tuulettaminen kentällä on sallittua vain maalin
tehneelle kentälliselle. Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se
tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan
merkityn alkamisajan jälkeen.
Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue
vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin
ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.

Lisenssit
Pelitälleille osallistuvalla pelaajalla tulee olla Jääkiekkoliiton voimassa oleva pelaajalisenssi. Kenttäpelaaja
voi edustaa seuraansa pelitälleillä vain yhdellä tasolla. Maalivahteja voi kierrättää tasojen välillä.
Rangaistukset
Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu- ja juniori sääntöjen sekä IIHF:n sääntökirjan mukaisesti.
Tapaturmat ja pelaajavakuutus
Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista ja
loukkaantumisista. Pelitällien järjestäjän puolesta otteluissa on paikalla kilpailusääntöjen edellyttämä
ensiaputaitoinen henkilö. Ensiaputarvikkeita löytyy kaikilta kaukaloita.