PUUHAPARK E2-09 -TURNAUS

27.12. - 28.12.2019 Myllypuro | Suomi

Säännöt

1.    Turnauksessa noudatetaan SJL:n Eteläisen alueen E2-juniorisääntöjä seuraavin poikkeuksin:

2.    Joukkueet jaetaan sarjoissaan kahteen 6 joukkueen lohkoon, ottelukaavio ja lohkojako löytyvät osoitteesta: https://www.gameresultsonline.com/jokerit-09/puuhapark-e2-09-turnaus/4033/games

3.    Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä ja tasapelistä 1 piste. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat:

7. arpa

Turnauksessa sijoitusottelun ollessa varsinaisen otteluajan jälkeen tasatilanteessa, ratkaistaan peli voittomaalikilpailulla. Valmentajat nimeävät välittömästi ottelun päätyttyä kolme laukojaa ja mikäli näiden jälkeen tilanne on edelleen tasan, jatketaan yksi laukoja kerrallaan äkkikuolemaperiaatteella, kuitenkin niin että samaa laukojaa voi käyttää uudelleen vasta kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet. Voittomaalikilpailun aloittaa vierasjoukkue.
Tuomari valitsee pelipäädyn.

4.    Turnauksessa otteluiden kesto on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kokonaisaika kuitenkin 50 minuuttia. Erien välissä on 1 minuutin mittainen tauko.

5.    Aikalisän käyttö ei ole sallittu.

6.    Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään yksi (1) viikko ennen turnauksen alkua gameresultsonline.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Kenttäpelaaja voi pelata vain yhdessä turnaukseen osallistuvassa joukkueessa. Em. sääntö ei koske maalivahteja.

8.    Kotijoukkueeksi merkitty pelaa ottelun tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

9.    Joukkueen on oltava valmiina aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla aloittamaan ottelua, tuomitaan se häviämään ottelun lukemin 5-0.

10.  Tuomareina toimivat Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT Ry viralliset tuomarit sekä juniorituomarit.

11. Turnauksenjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoisia henkilöitä.

Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

12.  Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon 10 minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Vastalauseen käsittelee turnauksen kolmehenkinen jury, joka koostuu turnauksen johtajasta ja kahdesta muusta henkilöstä. Juryn ei tarvitse perustella päätöstä eikä siitä voi valittaa.

13.  Toimihenkilön saama pelirangaistus ja/tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus pelaajan sulkemiseen turnauksesta. Isot rangaistukset (PRK/OR) johtavat aina normaaliin kurinpitokäsittelyihin Jääkiekkoliiton kurinpitäjän toimesta.

14.  Turnauksen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan pokaalein ja kaikki pelaajat saavat osallistumismitalit. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan ”turnaus-tsemppari”, jonka oman joukkueen johtoryhmä valitsee viimeistään viimeisen ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

15.  Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

16.  Turnauksen järjestäjät kehottavat kannustamaan kaikkia reilun pelin henkeen. Pyydämme pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja muita katsojia kunnioittamaan ja kannustamaan toisia.