Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiekko Poika turnaus 2018

8.12.2018 Utajärven jäähalli | Suomi

Turnauksen Facebook-sivuille tulee raporttia koko turnauksen ajan:
 - https://www.facebook.com/kiekkopoikaturnaus

Edellisten vuosien turnausten:
 - Kuvagalleria 2016 ja 2017: http://www.kastellinkiekkopojat.fi/kuvagalleria/
 - Tilastot 2016: http://www.kastellinkiekkopojat.fi/turnaus2016/, voittaja: Bad Boys
 - Tilastot 2017: http://www.gameresultsonline.com/kkp/kiekko-poika-turnaus, voittaja: Putkihokkarit
 - Videot 2016: https://www.youtube.com/channel/UC7slDzQhy4P6N1OgKLqBudQSÄÄNNÖT JA OHJEET

Turnausinfo

Kahdeksan harrastekiekkojoukkueen kutsuturnaus lauantaina 08.12.2018.

Alkusarja pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa, jonka jälkeen pelataan sijoitusottelut = 4 peliä per joukkue = 16 peliä kokonaisuudessaan.

Peliaika on 1 x 30min. juoksevaa aikaa (ei erätaukoa).

Aikalisä sekä ajanpeluu ovat kiellettyjä (ajanpeluusta seuraa pieni rangaistus).

Jää kunnostetaan joka toiseen peliin.

Turnauksen ensimmäinen peli alkaa klo 09.00 ja turnauksen finaali käynnistyy puolestaan klo 20.15 (alustava aika, voi siirtyä, mikäli muut pelit venyvät)

Joukkueilla on käytössään omat pukuhuoneet koko turnauksen ajan (pukukopin numero ilmoitetaan teille tullessanne hallille).

Pisteet alkusarjan otteluista: voittanut joukkue kaksi pistettä ja hävinnyt nolla pistettä. Ottelun päättyessä tasan saa kumpikin joukkue yhden pisteen.

Järjestys alkusarjassa:

  • 1. Pisteet
  • 2. Lohkon otteluiden maaliero
  • 3. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  • 4. Keskinäisten otteluiden pisteet
  • 5. Keskinäisten otteluiden maaliero
  • 6. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  • 7. Arpa

Sijoitusottelun päättyessä tasan ratkaistaan joukkueiden paremmuus voittolaukauskilpailulla (pari kerrallaan ratkaisuun saakka).

Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla.

Yleistä

Turnauksen säännöt ovat kutakuinkin normaalit jää- ja harrastekiekkosäännöt muutamalla poikkeuksella, esim. visiiri/kasvosuoja ei ole pakollinen, josta johtuen tiukempi tulkinta korkeasta mailasta. Korkeasta mailasta tulee aina vähintään pieni rangaistus ja turnauksessa pienet rangaistukset ovat kahden minuutin jäähyjä. Kaikkinensa pääperiaatteena pidetään se, että pelataan herrasmieskiekkoa ns. Happy Hockey-hengessä ja nautitaan kaikin tavoin tapahtumasta. Siis kaikenlaiset mussuttamiset, huitomiset, hakkaamiset sekä muut tarpeettomat kontaktit pois ja iloisella mielellä kaukaloon!

Pelaajarajoitukset

Turnaus on nimenomaan harrastekiekkoturnaus, eli joukkueissa ei saa olla sarjapelaajia (ei aikuisten eikä junioreiden). Harrastepelaajan määritelmä: ei osallistunut Jääkiekkoliiton sarjatoimintaan kaudella 2016–2017, eikä siten omaa Jääkiekkoliiton pelipassia (pois lukien harrastesarjat ja harrastepelipassit). Mikäli pelaamasta tavataan sarjapelaaja, niin hänen edustamansa joukkue suljetaan automaattisesti pois turnauksesta. Turnaus on avoin molempien sukupuolien edustajille.

Vastuut/varusteet

Jokainen pelaa omalla vastuullaan. Suositellaan Jääkiekkoliiton vakuutuksellista harrastepelipassia. Kypärän visiiri/kokosuoja on suositeltava, mutta ei pakollinen.

Pelipaidat

Pelipaitojen olisi hyvä olla numeroituja, jos haluaa itselleen tilastot turnauksesta! Turnauksessa otteluohjelmaan merkityllä kotijoukkueella on oikeus valita pelipaitansa väri ja vierasjoukkue on velvollinen huomioimaan kotijoukkueen pelipaidan värin valitessaan omansa.

Lyöntilaukaukset

Lyöntilaukaus on kielletty. Lyöntilaukauksen raja on kiekon lyönti jäästä kohotetulla mailalla. Lyöntilaukauksesta tuomitaan pieni rangaistus. Mikäli pelaaja hämää ja on tekevinään lyöntilaukauksen, peli katkaistaan ja aloitus siirretään rikkoneen joukkueen B-pisteelle.

Taklaukset

Kaikki taklaukset ovat ehdottomasti kiellettyjä! Kiilaaminen on sallittu (määräävä tekijä on sama luistelusuunta), mutta vastustajan tasapainon horjuttaminen on kiellettyä. Kaikkinensa vahinkojen välttämiseksi pyritään välttämään kaikenlaisia tarpeettomia kontakteja, paitsi illalla tanssilattialla.

Laitataklaus, selästä taklaaminen ja päähän kohdistuvat taklaukset

Laitataklauksesta, selästä taklaamisesta ja päähän kohdistuvista taklauksista tuomitaan pieni rangaistus + automaattinen pelirangaistus. Mikäli vastustaja loukkaantuu, tuomitaan pieni rangaistus + ottelurangaistus.

Korkeat mailat

Jos pelaaja pelaa kiekkoa korkealla mailalla (yli 122cm = maalin ylärima/laidan korkeus), tuomitaan pieni rangaistus. Jos pelaajan maila osuu vastustajaan korkealla mailalla (yli 122cm = maalin ylärima/laidan korkeus), tuomitaan rikkoneelle pelaajalle pieni rangaistus + automaattinen pelirangaistus. Jos vastustaja loukkaantuu, tuomitaan pieni rangaistus + ottelurangaistus.

Jäästä pelaaminen

Heittäytymällä jäästä pelaaminen on kiellettyä (pieni rangaistus). Säännöllä on tarkoituksena edelleen korostaa yleistä turvallisuutta.

Pitkä kiekko

Molemmat joukkueet saavat vaihtaa pelaajia vapaasti pitkän kiekon jälkeen.

Pienet rangaistukset

2 min jäähy juoksevalla peliajalla. Jos sama pelaaja ottaa kolmannen jäähyn pelissä, hänet poistetaan kentältä. Jos sama pelaaja ottaa illalla tansseissa kolmannen eri muijan hitaisiin, pelaaja saa tästä dildon muotoisen pelimies pokaalin.

Pelirangaistus

Pelirangaistus merkitsee pelaajan tai joukkueen toimihenkilön poistamista kyseisestä ottelusta.

Ottelurangaistus

Ottelurangaistus johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn ja vähintään yhden ottelun peli-/toimitsijakieltoon. Pelaaja tai toimihenkilö, joka on saanut ko. rangaistuksen on automaattisesti pelikiellossa, kunnes asia on käsitelty päättävässä elimessä.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com