Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KKP07 - D2 Syysturnaus

7.9.2019 Oulu, Linnanmaan jäähalli | Suomi

Säännöt

Turnaussäännöt 

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassaolevia D-juniorien Kilpailusääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä turnauksen erityissäännöillä. 

Ottelujärjestys 

Turnauksessa on kolme tasolohkoa. Jokaisessa lohkossa on 4 joukkuetta.  

Pelaaja voi edustaa turnauksen aikana vain yhtä joukkuetta (pl. maalivahdit). Edustus alkaa ensimmäisestä ottelusta, jonka pöytäkirjaan pelaaja on merkitty. 

Jos ottelun pelaajaluettelo poikkeaa ennakkoon ilmoitetusta, täytyy muutokset toimittaa turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. 

Turnaus on ensisijaisesti vuonna 2007 syntyneille pelaajille. Joukkueissa voi olla ala- ja yli-ikäisiä pelaajia SJL:n juniorisääntöjen mukaisesti.  

Sarja     

Turnauksessa pelataan yksinkertainen sarja kullakin tasolla eli kaikki joukkueet pelaavat yhden ottelun toisiaan vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 3 ottelua. 

Pisteet 

Otteluvoitosta joukkue saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja tappiosta 0 pistettä. 

Sijoituksen määräytyminen 

Sarjoissa joukkueen sijoitus määräytyy joukkueen keräämien pisteiden mukaisesti.  Kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, joukkueiden järjestyksen määrää: 

  1. Kaikkien otteluiden maaliero

  2. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit 

  3. Keskinäisen ottelun tulos 

  4. Saadut rangaistusminuutit (parempi = vähemmän minuutteja) 

  5. Arpa 

Sarjan ottelut voivat päättyä tasan tai toisen joukkueen voittoon. 

Ottelun kesto 

Peliaika 2 x 20 min tehokasta peliaikaa. Kokonaispeliaika on 65 min. 

Jäähy 2 min 

Erätauko 2 min, sisältyy kokonaispeliaikaan. 

Jäänajo aina kahden ottelun jälkeen. 

Aikalisä ei ole sallittu. 

Kokonaispeliaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto muuta ilmoita.  

Pelin päätyttyä joukkueet siirtyvät keskialueelle, jossa suoritetaan kättelyt ja pelaajien palkitseminen. 

Luovutus 

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5 – 0. Myöhästymisen aikaraja on 10 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen. 

Rangaistukset 

SJL:n voimassaolevien D-juniorien Kilpailu- ja juniorisääntöjen sekä IIHF:n sääntökirjan mukaisesti.  

Viirien vaihto 

Joukkueiden kapteenit vaihtavat viirit ottelun alussa ja kättelevät tuomarit toimitsija-aitioiden edessä ennen pelin alkua.  

Tuomarit 

Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n nimeämät tuomarit. Otteluissa tuomitsee 2 tuomaria. 

Riita-asiat 

Mahdolliset vastalauseet käsittelee turnauksen jury. Juryna toimii turnauksen johto, joka kuulee tarvittaessa joukkueiden edustajia (joiden ottelua asia koskee) sekä ottelun erotuomaristoa. Vastalauseet on toimitettava kirjallisesti turnaustoimistoon viimeistään 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Vastalausemaksu on 150 €, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. 

Tapaturmat ja pelaajavakuutus 

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla tapahtuman laajuuden mukainen ensiapupäivystys. EA-tiedote toimitetaan erillisenä asiakirjana kaikille turnausjoukkueille. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista. 

Pelipaidat 

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii yhden paitasarjan omaava joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä. 

Palkinnot 

Turnauksessa palkitaan kustakin joukkueesta kaksi parasta pelaajaa. Palkitseminen tapahtuu joukkueen viimeisen pelin yhteydessä.  

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com