Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK U13 syysturnaus 9.9.2023 A (täynnä)

9.9.2023 Loviisa | Suomi

Turnaussäännöt

TURNAUSSÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen U13-junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa. Jos pelaaja saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan SJTL:n sääntöjen mukaisesti. 

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2011 syntyneet pelaajat ja sitä nuoremmat pelaajat. Poikkeuksissa otettava yhteys ennen turnausta turnausorganisaatioon. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä. Turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia.

Turnaus on A tason turnaus tämän ikäryhmän pelaajille. Osallistuvilla pelaajilla tulee olla voimassa Suomen jääkiekkoliiton pelipassi.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueiden pelaajaluettelot on tallennettava Gameresultsonline.com –palveluun viimeistään yhtä viikkoa ennen turnauksen alkua.

Joukkueenjohtajien tulee joukkueiden saapuessa turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa. Ilmoittautumisen yhteydessä vahvistetaan joukkueen lopullinen pelaajaluettelo turnauksessa.

Turnauspäivänä muutoksista pelaaviin kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

PELIASUSTEET

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummilla pelipaidoilla, vierasjoukkue pelaa vaaleilla pelipaidoilla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

OTTELUJÄRJESTELMÄ

Turnauksen alkupelit pelataan yhdessä alkulohkossa. Sijoituksen mukaan seuraa loppuottelut.
Lohkovoittaja ja kakkonen pääsevät finaaliin, lohkokolmonen ja – nelonen pelaavat pronssiottelussa.

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:
1. pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
2. keskinäisten otteluiden pisteet
3. lohkon otteluiden maaliero
4. lohkon otteluiden tehdyt maalit
5. arpa

Mikäli mitaliottelut päättyvät tasatulokseen, suoritetaan voittomaalikilpailu kolmella pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi varsinaisen peliajan päätyttyä. Mikäli edelleen ottelu tasan, nimetään uusi pelaajapari suorittamaan voittomaalikilpailua.
Näin jatketaan kunnes ratkaisu tapahtuu. Alkulohkossa ei ole voittomaalikilpailua.

OTTELUAIKA

Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 45min, sijoitusotteluissa max. 50 minuuttia. Erien välissä ei vaihdeta puolia. Erätauon pituus on 1 minuutti. Aikalisät eivät ole sallittuja.

Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana. Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tai ei pelaa ottelua loppuun, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

PALKINNOT

Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta turnauksen tsempparipelaaja. 

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

RANGAISTUKSET

Suomen Jääkiekkoliiton sekä Eteläisen alueen U13-junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjen mukaisesti. Pienen rangaistuksen pituus on 2 minuuttia.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävän seuran turnauspäällikkö sekä LJK:n toimihenkilöedustaja.

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on voimassa oleva pelipassi ja vakuutus.

LJK U13 pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com