Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Framecomp-Pitsiturnaus U16

18.8. - 20.8.2023 Tuki-Areena | Suomi

Turnaussäännöt

Peliaika ja pelipaidat

Peliaika on 3 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa ja erien välissä tehdään jäänhoito. Erätauon pituus 12 min. Edellisen ottelun päätyttyä seuraavan ottelun joukkueet pääsevät lämmittelemään jäälle n. 10–15 minuutin ajaksi ennen jäänhoitoa.

Aikalisät eivät ole sallittuja. Poikkeuksena 1 x 30 sekunnin aikalisä finaali- ja pronssiotteluissa.

 

Joukkueilla tulee olla kaksi erillistä pelipaitasarjaa, tummempi koti- ja vaaleampi vieraspelipaita. Turnausohjelmassa kotijoukkueeksi merkitty joukkue käyttää tummempaa pelipaitaa ja vierasjoukkueeksi merkitty vaaleampaa pelipaitaa. Tästä voidaan poiketa pelaavien joukkueiden välisellä keskinäisellä sopimuksella.

Mikäli joukkueella ei ole kuin yksi pelipaita, tulee pelipaidan väri sopia ennen peliä.

 

Kilpailusäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja pelisääntöjä.

http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/seurasiirrot/item/137-kilpailusaannot

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä.

Turnauksen erotuomareina toimivat Rauman jääkiekkoerotuomarit Ry:n nimeämät tuomarit.

 

Turnaustapa

Turnaus pelataan kahdessa neljän joukkueen alkulohkossa yksinkertaisena sarjana (alkulohkot A ja B). Alkulohkojen jälkeen pelataan sijoitusottelut niin, että lohkojen ykköset pelaavat vastakkain sijasta 1-2, lohkojen kakkoset pelaavat sijoista 3-4. Lohkojen kolmoset pelaavat sijoista 5-6, ja lohkojen neljännet pelaavat sijoista 7-8. Jokainen joukkue saa siis 4 peliä. 

Jokaisen alkusarjaottelun jälkeen ammutaan voittomaalikilpailu, johon joukkueet nimeävät kolme laukaisijaa. Mikäli tilanne on edelleen tasan, vaihdetaan aloitusvuoroa ja jatketaan pari kerrallaan, kunnes saadaan ratkaisu. Sama pelaaja saa laukaista vain kerran, kunnes kaikki joukkueen kenttäpelaajat ovat laukaisseet. Aloittavan joukkueen arpoo ottelun erotuomari. Alkusarjan voittomaalikilpailun voitosta ei saa lisäpistettä, mutta voitolla voi olla merkitystä sijoituksia ratkottaessa.

Alkusarjan otteluissa voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Alkusarjan jälkeen kahden tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä, ratkaistaan kyseisten joukkueiden sijoitus seuraavasti:

1. Koko sarjan pistemäärä

2. Koko sarjan maaliero

3. Tehdyt maalit koko sarjassa

4. Keskinäisen ottelun tulos

5. Keskinäisen ottelun voittomaalikilpailu

6. Arpa

Mikäli sijoitusottelu päättyy varsinaisella peliajalla tasatulokseen, ottelu ratkaistaan voittomaalikilpailulla pareittain ns. äkkikuolema periaatteella, vierasjoukkueen aloittaessa.  Pelaaja voi osallistua kilpailuun vain kerran / peli.

Ottelusta myöhästyminen tuomitaan 5–0 tappioksi.

 

Ottelukokoonpanot ja vakuutukset

Pelaavaan kokoonpanoon voi ilmoittaa 20 + 2 pelaajaa. Joukkueiden ottelukokoonpanot on toimitettava turnaustoimistoon viimeistään 45 min ennen ottelun alkua.

Turnaukseen ilmoitettavaa joukkueen pelaajamäärää ei ole rajoitettu.

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla vanhemmalla tulee olla voimassa oleva lisenssi/vakuutus.

 

Epäselvyyksien ja protestien ratkaiseminen

Turnauksen juryn tehtävänä on esiin tulleiden epäselvyyksien ja kirjallisena turnaustoimistoon jätettyjen protestien ratkaiseminen. Hyväksyäkseen vastalauseen Juryn täytyy olla yksimielinen päätöksessään. Jury ei ole velvollinen selittämään päätöksiään.

Juryllä on oikeus puuttua myös kaukalon ulkopuolella tapahtuviin rikkeisiin ja väärinkäytöksiin, mikäli henkilö on joukkueeseen nimetty pelaaja tai toimihenkilö.

Vastalause on jätettävä viimeistään 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen.

Vastalausemaksu on 150 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään.

Juryyn kuuluvat turnauspäällikkö, erotuomareiden edustaja ja joukkueiden jojot.


MAHDOLLISET MUUTOKSET

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikatauluja ja otteluohjelmaa sekä tulkita näitä sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

 

Lisätietoja: Jemina Jasu-Näyrä / 0400790325 / jojo.lukko08@juniorilukko.fi


 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com