Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Rakennus Grahn Cup 2023

22.4.2023 Riihimäen jäähalli | Suomi

TERVETULOA RAKENNUS GRAHN CUP 2023 TURNAUKSEEN!

Riihimäkeläinen jääkiekkoseura Play Team -80 järjestää 14. kertaa jääkiekkoturnauksen, pääyhteistyökumppanin Rakennus Grahnin kanssa lauantaina 22.4.2023 klo 9:00 alkaen Riihimäen jäähalleissa.
 

Tämä keväinen ja hyvähenkinen jääkiekkoturnaus pelataan Riihimäellä ja siinä omat turnaukset naisille ja miehille. Miesten turnaus pelataan vanhassa hallissa, kun naisten kamppailut käydään vastaavasti uudemmalla areenalla.
 

Miesten turnaukseen otetaan yhteensä kahdeksan joukkuetta, jotka pelaavat kahdessa lohkossa. Miesten puolella jokaiselle joukkueelle tulee sijoituspeleineen yhteensä neljä tai viisi peliä sarjaohjelmasta riippuen ja peliaika on 25min suoraa aikaa. Miesten turnaukseen mahtuu vielä muutama joukkue, kun taas naisten kahdeksan joukkueen turnaus on jo täynnä.
 

Kun kiekko huhtikuun lauantaina putoaa jäähän, niin siitä alkaa ultimaattinen taistelu turnauksen herruudesta. Jalkakyniä ja kärkiveivejä säästelemättä joukkueet tulevat antamaan kaikkensa itsensä ja faniensa hyväksi.

 

Naisten ja miesten turnausten kaikki ottelut ovat katsottavissa LeijonaTV:ssä suorina lähetyksinä ja tallenteina.


Grilli ja kioski palvelevat pelaajia ja katsojia läpi turnauksen.

Ilmoita joukkueesi mukaan ja tulkaa nauttimaan hyvähenkisestä kiekkotaiteesta Riihimäen jäähalleihin.
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset Petri Mattila 040-501 8377. Ilmoittautua voi myös sivun yläreunassa olevasta Ilmoittaudu-palkista.

 

TERVETULOA!

 

Pääyhteistyökumppani Rakennus Grahnin palveluihin pääset tutustumaan heidän nettisivuiltaan → RAKENNUS GRAHN 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com