Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kiinteistövälitys Alanko-Turnaus

17.8.2019 Salo | Suomi

Säännöt

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) E1-junioreiden kilpailusääntöjä seuraavin täydennyksin:

 

Peliaika

Peliaika turnauksen peleissä on 2x15 min. tehokasta peliaikaa kokonaispeliajan ollessa maksimissaan 45 min. Ottelu päättyy viimeistään kokonaispeliajan (45 min.) täyttyessä. Joukkueiden tulee huolehtia siitä, että he ovat hyvissä ajoin valmiina ennen oman ottelun alkua. Ottelu aloitetaan välittömästi, jään kunnostamisen ja maalien paikoilleen asettamisen jälkeen. Mikäli joukkue ei ole turnausaikataulun mukaisesti ottelun alkaessa valmis aloittamaan, tuomitaan joukkue hävinneeksi 5 – 0. Erien välissä on 1 min. kestävä erätauko, joka lasketaan kokonaisaikaan. Pelipäätyjä ei vaihdeta erien välissä. Aikalisän käyttö ei ole sallittu.

 

Turnaustapa

Joukkueet (5) pelaavat kaikki kaikkia vastaan jonka jälkeen alkusarjan 1. ja 2. pelaavat finaalissa ja alkusarjan 3. ja 4. pelaavat pronssiottelussa.

Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä, tasapelistä yhden 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä

  1. Pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Turnauksen otteluiden maaliero
  4. Arpa

Mikäli sijoitusottelut päättyvät tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla seuraavasti:

• Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue, ottelun tuomarin nimeämään pelipäätyyn.

Tuomarit

Otteluiden tuomareina toimivat Erotuomarikerhon tuomarit

Muutokset otteluohjelmaan

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikatauluja ja otteluohjelmaa sekä tulkita näitä sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Vastuut

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla vanhemmalla tulee olla voimassaoleva lisenssi/vakuutus. Turnauksessa on paikalla EA1-kortin omaavia henkilöitä. EA-henkilön puhelinnumero 044 928 3014

Joukkueiden kokoonpanot

Jokainen joukkue on velvollinen ilmoittamaan joukkueen kokoonpanot turnausjärjestäjälle etukäteen erikseen ohjeistetulla tavalla. Mahdolliset muutokset kokoonpanoihin on tehtävä turnaustoimistossa/toimitsija-aitiossa viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com