Powered by GameResultsOnline.com tournament management

PRC Rakennus syysturnaus U13

2.9.2023 Salon jäähalli, SSO-halli | Suomi

Tervetuloa Saloon U13 PRC Rakennus syysturnaukseen! 
 

TURNAUS TÄYNNÄ!
 

Turnaustasot:

Tapahtuma koostuu kahdessa eri hallissa pelattavasta turnauksesta, tasoissa AA ja A. Turnaukseen otetaan 8 vierasjoukkuetta, neljä AA-tasolle ja neljä A-tasolle. Kotijoukkue osallistuu turnaukseen yhdellä peliryhmällä molempiin tasoihin. Sama seura voi ilmoittaa joukkueita molempiin sarjoihin tai vain toiseen peliryhmien tason edellytysten mukaan. 

Ottelut:

Pelit pelataan koko kentällä 5 vs 5. Molemmissa turnauksissa on viisi joukkuetta. Kaikille osallistujille tulee 4 peliä. Otteluiden kesto on 2×15 min tehokasta aikaa tai kokonaisaika 45 min. 

Osallistumismaksu:

Hinta 550€/peliryhmä. Mikäli samasta seurasta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä niin maksu on yhteensä 1000 € kahdelta peliryhmältä.

Ilmoittautumismaksu on 200€/joukkue, joka laskutetaan joukkueen ilmoittautumisen jälkeen. Turnausmaksun loppuosa tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua. 

Turnauksen järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Tässä tapauksessa ilmoittautumis-/osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Gameresultsonlinen kautta 2.8.2023 mennessä. Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisensa jälkeen, on järjestävä seura oikeutettu pidättämään ilmoittautumismaksun ja ottamaan uuden joukkueen tilalle.  2.8.2023 jälkeen tehdyissä perumisissa, mikäli järjestävä seura ei saa uutta joukkuetta tilalle, on osallistumisensa peruva joukkue velvollinen maksamaan koko turnausmaksun.

Palkitseminen:

Molempien tasojen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. Lisäksi joukkueet saavat palkita omasta ryhmästään turnauksen tsempparipelaajan.

Ruokailu:

Joukkueille järjestetään turnausruokailu. Ruokailu tilataan etukäteen. Ruokailun hinta ilmoitetaan myöhemmin. Turnauksessa myös kioski ja makkaranmyynti.

 

OSALLISTUVAT JOUKKUEET:

AA
Kiekkohait, Salo
TuTo, Turku

Kurra, Nurmijärvi

Paimion Haka, Paimio

IHK, Helsinki

A
Kiekkohait, Salo

Kurra, Nurmijärvi

TuTo, Turku

Kiekko-Tiikerit, Helsinki

Kiekko-Espoo, Espoo

 

Tervetuloa syksyn kovimpaan kiekkotapahtumaan!

 

Kaikissa turnausta koskevissa asioissa ja kyselyissä voit ottaa yhteyttä:

Jenni Ahovaara-Lehti  puh. 044 011 0230 jenni.ahovaara-lehti@kiekkohait.fi

Karoliina Isotalo puh. 044 774 4788 karoliina.isotalo@kiekkohait.fi

Salon Kiekkohait U13 joukkueenjohtajat

 

Kiekkohait U13 löytyy Facebookista ja Instagramista: @kiekkohait11

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com