Powered by GameResultsOnline.com tournament management

SKK E1-Talent (-06)

15.9. - 17.9.2017 Kuortane | Suomi

Turnaussäännöt

Varsinaiset säännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) kilpailu- ja juniorisääntöjä sekä E1-junioreiden sääntöjä seuraavin poikkeuksin:

Joukkueet ja peliasut

Turnauksessa on AA- ja AAA-sarjat. Molempiin sarjoihin osallistuu 4 joukkuetta. Joukkueilla tulee olla kaksi erillistä peliasua, tummempi koti- ja vaaleampi vieraspelipaita. Turnausohjelmassa kotijoukkueeksi merkitty joukkue käyttää tummempaa pelipaitaa ja vierasjoukkueeksi merkitty vaaleampaa pelipaitaa. Pelaavat joukkueet voivat yhteisestä sopimuksesta poiketa tästä käytännöstä.

Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuitenkin kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa. Pelaajalistat on lähetettävä turnausjärjestäjälle 1.9.2017 mennessä.

Ottelukohtainen pelaajaluettelo on ilmoitettava toimitsijoille 30 minuuttia ennen joukkueen kutakin ottelua.

Joukkueen yhteyshenkilö ilmoittautuu turnauspäällikölle saapuessaan ja lähtiessään turnauksesta. Ilmoittautumisen yhteydessä saa tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta ja mahdollisista muutoksista.

Palkinnot

Kaikille turnaukseen osallistuville jaetaan turnausmitalit ja sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle sijoituspokaalit.

Pelipäivät

Turnauksen pelipäivät ovat 16.-17.9.2017 ja pelipaikkana Kuortaneen Urheiluopiston jäähalli. Peliohjelmaa voidaan tarvittaessa muokata niin, että pitempimatkalaisten pelit alkavat lauantaina ja he voivat matkustaa aamulla. Pelit sijoittuvat lauantaina 8:00-20:30 ja sunnuntaina 8:00-16:15 välille.

Jokaisella joukkueella on oma pukukoppi turnauksen ajan.

Peliaika

Alkusarjassa ja välierissä peliaika on 2*15min tehokasta aikaa. Peleille varattu jääaika on rajoitettu 45 minuuttiin.

Pronssi- ja loppuottelussa peliaika on 2*20min tehokasta aikaa. Peleille varattu jääaika on rajoitettu 50 minuuttiin.

Erätauko on 1 min. ja jäänajo aina kahden ottelun jälkeen.

Ottelu aloitetaan välittömästi edellisen ottelun päättymisen tai jään kunnostamisen ja maalien paikalleen asettamisen jälkeen. Mikäli joukkue ei ole turnausaikataulun mukaisesti ottelun alkaessa valmis aloittamaan, tuomitaan joukkue hävinneeksi 5 – 0. Aikalisän käyttö ei ole sallittua.

Turnaustapa

Joukkueet pelaavat turnauksessa 5 ottelua. Alkusarjojen jälkeen molemmissa sarjoissa pelataan välierät siten, että alkusarjan 1. kohtaa alkusarjan 4. ja 2. kohtaa 3. Välierien voittajat pelaavat loppuottelun ja häviäjät pronssiottelun. Voitetusta ottelusta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Yksityiskohtainen ottelukaavio on nähtävissä tulospalvelujärjestelmässä.

 Alkusarjassa joukkueiden sijoitus määritetään seuraavasti:

1) Pisteet

2) Keskinäisten otteluiden pisteet

3) Keskinäisten otteluiden maaliero

4) Keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit

5) Kaikkien alkulohkon otteluiden maaliero

6) Kaikkien alkulohkon otteluiden tehdyt maalit

7) Rangaistukset

8) Arpa

 

Mikäli välierät, pronssi- ja loppuottelut päättyvät tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla seuraavasti:

  • Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.
  • Mikäli kolmen ensimmäisen laukojaparin jälkeen tilanne on edelleen tasan, nimetään joukkueista yksi uusi pelaajapari suorittamaan laukausta. Pelaaja ei saa suorittaa toista rangaistuslaukausta ennen kuin jokainen joukkueen kenttäpelaaja on suorittanut yhden rangaistuslaukauksen.
  • Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue ottelun tuomarin nimeämään pelipäätyyn.
  • Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

Turnauksen Jury

Vastalauseet käsittelee turnauksen Jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalauseet on esitettävä kirjallisena 10 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Juryn muodostavat turnauksen turnauspäällikkö, ottelun erotuomari sekä kyseessä olevien joukkueiden joukkueen johtajat. Hyväksyäkseen vastalauseen Juryn täytyy olla yksimielinen päätöksessään. Jury ei ole velvollinen selittämään päätöksiään.

Muutokset otteluohjelmaan

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikatauluja ja otteluohjelmaa sekä tulkita näitä sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

Vastuut

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla vanhemmalla tulee olla voimassa oleva lisenssi/vakuutus.

Tulospalvelu

Turnauksen tulospalvelu hoidetaan sähköisesti www.gameresultsonline.com turnauspalvelussa, josta löytyvät otteluohjelmat, joukkueet sekä sähköinen tulospalvelu. Tulosseuranta on nähtävillä jäähallin aulassa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com