U11 Kauden 24-25 avausturnaus

31.8. - 1.9.2024 Sipoon Jäähalli | Suomi Ilmoittaudu

Turnaussäännöt

• Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassa olevia U11-junioreiden kilpailu- ja pelisääntöjä seuraavin poikkeuksin ja tarkennuksin alla mainituin poikkeuksin:
  • Peliaika otteluissa on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kokonaispeliaika ottelua kohden on 45 minuuttia.
  • Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa.
    Peli päättyy aina viimeistään turnausaikataulun mukaisesti riippumatta siitä, onko kokonaispeliaika täysi.
  • Kokonaisajan viimeisen peliminuutin alkaminen kuulutetaan.
  • Erätauon pituus n. 1 min.
  • Aikalisät eivät ole sallittuja.
  • Joukkue, joka ei ole turnausaikataulun mukaisesti valmis aloittamaan ottelua, tuomitaan hävinneeksi 5–0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen.
  • Epäasiallisesta käytöksestä tuomareilla on oikeus poistaa henkilö turnauksesta.

• Joukkueiden tulee olla valmiita siirtymään kentälle 5 minuuttia ennen pelin alkua.
  • Ottelut tuomitaan kahdella tuomarilla.
  • Kaikissa isoissa rangaistuksissa noudatetaan Suomen jääkiekkoliiton kilpailusäänntöjä.
  • Erimielisyydet ratkaisevat yhdessä ja hyvässä hengessä:

- Turnauspäällikkö
                - Ottelun tuomari
                - Asianosaisten joukkueiden joukkueenjohtajat

• Ratkaisemattoman kiistan ratkaisee viime kädessä turnauspäällikkö. Pelitapahtumista päättää aina tuomari. Pisteet voitosta 2, tasapelistä 1 ja tappiosta 0.