1. Joukkueet

Turnaukseen osallistuu viisi joukkuetta.

1. Ottelujärjestys

Turnauksessa pelataan alkusarja sekä finaali.
Alkusarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja tappiosta ei yhtään pistettä. Alkusarjan kaksi parasta pelaavat finaalissa.

Voittomaalilaukauskilpailu:
Voittomaalilaukauskilpailu on käytössä finaalipelissä. Alkusarjassa ottelu voi päättyä tasan.
Joukkueet nimeävät ensin kolme (3) pelaajaa suorittamaan voittomaalilaukauksen. Tarvittaessa jatketaan yksi kerrallaan kunnes ratkaisu syntyy.
Pelaaja ei samassa ottelussa voi suorittaa voittomaalilaukausta uudelleen, ennenkuin joukkueen kaikki pelaajat ovat suorittaneet voittomaalilaukauksen.
Voittomaalilaukauskilpailun aloittaa aina vierasjoukkue.

1. Peliaika

Peliaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta aikaa tai ottelun kokonaisaika on 50 minuuttia.
Ottelun aloitusaika katsotaan virallisen ajan mukaan. Kokonaispeliaika alkaa otteluohjelmaan merkittynä ottelun alkamisaikana tai jos turnauksen järjestäjä on muuttanut alkamisajankohtaa, kokonaispeliaika alkaa järjestäjän ilmoittamana uutena alkamisaikana.
Joukkue, joka ei ole turnausaikataulun mukaisesti valmis aloittamaan ottelua, tuomitaan hävinneeksi 5-0. Erien välissä ei ole taukoa, vaan peliä jatketaan välittömästi.
Ennen ottelua joukkueet järjestäytyvät riviin omille siniviivoilleen mahdollisten viirien tms. vaihtoa ja kapteenien kättelyitä varten. Ottelun jälkeen joukkueet kättelevät.
Aikalisiä ei sallita. Maalin tuulettaminen jäällä on sallittu vain maalin tehneelle kentälliselle.

1. Pelaajat

Kunkin ottelun kokoonpano on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Turnaukseen voivat osallistua pelaajat, jotka ovat syntyneet v. 2013 tai myöhemmin ja alkaneella kaudella joukkueessa y-säännön puitteissa pelaavat pelaajat.

1. Tuomarit

Turnauksen tuomareina toimivat erotuomarikerhon tuomarit ja seuratuomarit.

1. Vastalauseet

Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalause on jätettävä kirjallisena 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä ottelun kirjurille. Vastalausemaksu on 50€.
Turnauksen juryn muodostavat turnauksen johtaja, asianosaiset joukkueenjohtajat sekä ko. ottelun tuomarit. Tuomareita koskevia vastalauseita ei käsitellä.

1. Tapaturmat

Turnauksen järjestäjä ei vastaa joukkueiden eikä toimihenkilöiden mahdollisista tapaturmista tai vakuuttamisesta. Jokaisella pelaajalla ja joukkueen toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva vakuutus omasta tai joukkueensa puolesta.
Turnauksen aikana jäähallilla on ensiapuvalmius, hätätapauksessa yhteys 112.

1. Muutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa ottelujärjestystä, mikäli ilmoittautuneita joukkueita on vähemmän kuin kuusi (6).
Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden alkamisajankohtia, mikäli pakottavat syyt vaativat. Järjestäjä ilmoittaa muutoksista välittömästi, kun muutospäätös on tehty.

1. Palkinnot

Turnauksessa palkitaan kaikki pelaajat, ja voittajajoukkue palkitaan pokaalilla.

1. Muut säännöt

Kurinpidollisia asioita käsitellään SJL:n toimesta. Muilta osin turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassa olevia juniorisääntöjä.

Turnausjohtajana toimii järjestävän seuran U11 joukkueenjohtaja Katja Tolvanen, puh. 040 5290 196