Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Starttiturnaus D-06

24.8.2019 KSOY Areena | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaussäännöt Kotka 24.8.2019

Turnaus on tarkoitettu AA/AA+ tason joukkueille. Turnauksessa pelataan 1 neljän joukkueen lohko, yksinkertainen sarja, jonka jälkeen lohkon 2 parasta pelaavat finaalin ja  lohkon 3 ja 4 sijoittuneet pronssiottelun.

Jokaiselle joukkueelle tulee 4 ottelua, (3 lohkopeliä 2x20min (max kokonaisaika 60min) +1 sijoituspeli 2x20min (max kokonaisaika 60min).

Voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Joukkueiden päätyessä samaan pistemäärään ratkaisee järjestyksen: 1) kaikkien otteluiden maaliero, 2) tehdyt maalit, 3) keskinäinen ottelu 4) arpa. Sijoituspeleissä tasapelin sattuessa, rangaistuslaukaus.

Ottelut pelataan tehokasta aikaa 2 x 20 min kokonaisaika max 60 min. Erien välissä 1 minuutin tauko.

Lopullinen pelaajaluettelo on jätettävä turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Lämmittelykiekkojen vienti kentälle ennen ottelua on kielletty. Ellei joukkue ole turnausaikataulun mukaisesti aloitusvalmiina ja ottelu muutoin alkaa, tuomitaan viivästynyt joukkue hävinneeksi tuloksella 5-0.

Rangaistukset: 2 min rangaistukset.

Pelirangaistus käytöksestä (PRK) merkitsee pelaajan tai joukkueen toimihenkilön poistamista ottelusta.

PRK aiheuttaa pelaajalle tai toimihenkilölle yhden merkinnän käyttäytymisrangaistusten kertymään, ellei kurinpitäjä määrää tapauksesta erillistä pelikieltoa. Kauden viimeisessä sarjaottelussa hankittu pelirangaistus käytöksestä johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn.

Kun pelaajalle tai toimihenkilölle tuomitaan pelirangaistus käytöksestä (PRK) ottelun lopussa missä tahansa ottelussa (harjoitusottelut, turnaukset, sarjaottelut) niin, että ottelupöytäkirjaan merkitään alkamisajaksi sama kuin ottelun loppumisaika, on pelaaja tai toimihenkilö automaattisesti pelikiellossa seuraavansarjaottelun. Kyseistä pelirangaistusta käytöksestä ei lasketa käyttäytymisrangaistusten kertymään.

Ottelurangaistus (OR) johtaa aina erilliseen kurinpitokäsittelyyn ja vähintään yhden ottelun peli-/toimitsijakieltoon. Pelaaja tai toimihenkilö, joka on saanut ko. rangaistuksen, on automaattisesti pelikiellossa kunnes asia on käsitelty päättävässä elimessä.

Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö, erotuomareiden edustaja sekä järjestäjien nimeämä kolmas edustaja. Vastalauseet on esitettävä puolen tunnin kuluessa ottelun päättymisestä kirjallisesti turnaustoimistoon. Vastalausemaksu on 80 €, joka palautetaan, mikäli vastalause todetaan aiheelliseksi.

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista ja loukkaantumisista. Järjestäjät eivät myöskään vastaa toimihenkilöille tai katsojille sattuvista tapaturmista.

Erotuomaritehtävistä vastaavat Kotkan Jääkiekkoerotuomarikerhon jäsenet noudattaen edellä mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta, SJL:n D2-junioreiden kilpailusääntöjä.

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com