• Sähköpostiin pojat10@uplakers.fi
  • Osallistumismaksu 640€/joukkue
  • Ilmoittautumismaksu suoritetaan etukäteen 50% kokonaissummasta, kun ilmoittautumisvahvistus on saatu
  • Pelaajien lukumäärä, pelaajaluettelo sekä ruokailijoiden määrä allergioineen ilmoitetaan sähköisesti: 7.9.2020 mennessä, pojat10@uplakers.fi
  • Pelaajaluettelon korjaukset on tehtävä viimeistään 60min ennen ottelun alkamista.
  • Ilmoittautuessa joukkue hyväksyy kuvaamisen ja kuvien jakamisen, ilman nimiä, Uplakers U11-joukkueen sosiaalisen median tilillä

SÄÄNNÖT:

• Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton voimassa olevia U11-juniorien sääntöjä, täydennettynä tässä esitetyillä turnaussäännöillä.
  • Turnaus pelataan koko kentän pelinä.
  • Peliaika on 2x15 min tai maksimi kokonaisaika 40minuuttia. Joukkueiden on oltava valmiina 5min ennen ottelunsa alkua.
  • Turnauksessa pyritään tasapuoliseen viisikkopeluuttamiseen SJL:n juniorisääntöjen mukaisesti.

• alkusarjat päättyvät aina voittoon tai tasapeliin
    • jatkosarja: tasatilanteessa jatketaan voittomaalikilpailulla välittömästi peliajan päätyttyä, vierasjoukkue aloittaa ja nimeää 3 laukaisijaa, jos ensimmäinen kierros päättyy tasan, jatketaan voittomaalikilpailua kerrasta poikki periaatteella, huomioiden, ettei sama pelaaja saa ampua kahta kertaa ennen kuin kaikki pelaajat (pl maalivahdit) ovat yrittäneen kerran
  • Tuomarit:
    • Käytössä on SJL:n nimeämät tuomarit ja heitä avustavat tuomarikokelaat. Ottelua tuomitsee aina 2 tuomaria, joista toinen on SJL:n kortillinen päätuomari.

TURNAUKSEN JURY:

• Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö ja ottelun tuominnut päätuomari.
  • Vastalauseet on toimitettava viimeistään 10 minuuttia ottelun päätyttyä jurylle.
  • Vastalausemaksu on 150€, joka maksetaan käteisellä, summa palautetaan vastalauseen tehneelle joukkueelle, jos jury hyväksyy vastalauseen.

TAPATURMAT JA PELAAJAVAKUUTUS:

• Järjestävä taho Uplakers ja U11-joukkue eivät ole vastuussa pelaajien vakuuttamisesta, eivätkä heille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Joukkueenjohtaja huolehtii oman joukkueensa pelaajien ja toimihenkilöiden vakuutusasiat kuntoon. Jäähallilla on ensiapuvalmius koko turnauksen ajan. Joukkueenjohtajia ja valmentajia kannustetaan ohjaamaan pelaajia tapaturmia välttävään pelitapaan.