Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Pancho Villa Valkeakoski -U10 syyskauden avausturnaus - TÄYNNÄ

2.9.2023 Wareena | Suomi

Säännöt

2.9.2023 Kiekko-Ahma U10 -syyskauden avausturnaus

Turnauksen säännöt
 

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton U10 Leijonaliigan voimassa olevia kilpailusääntöjä, täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä ja poikkeuksilla.
 

Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan vaihtoaitiosta osallistuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva SJL:n lisenssi ja vakuutus.
 

Turnauspelaajat, määrä, pelaajalistat


Turnaukseen osallistuu 12 peliryhmää.
 

Turnaus on tarkoitettu vuonna 2014 syntyneille U10-ikäluokan kiekkoilijoille.
 

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt (jääkiekkoliiton pelipassi) pelaajat. Y-pelaajien eli vanhempien kuin 2014 syntyneiden peluuttamisesta on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa. Mikäli turnaukseen osallistuu samasta seurasta useampia peliryhmiä, tulee peliryhmien olla keskenään mahdollisimman tasavahvoja.
 

Pelaajaluettelo on toimitettava turnaustoimistoon 30 min ennen joukkueen ensimmäistä peliä, jos pelaajaluettelo eroaa etukäteen ilmoitetusta (GRO).
 

Turnausmuoto
 

Turnauksessa pelaa 12 peliryhmää, jotka on jaettu kahteen kuuden peliryhmän alkulohkoon.
Alkulohkojen tulosten perusteella määräytyvät sijoitusottelut (A1-B1 jne.).

Jokaiselle peliryhmälle tulee kuusi (6) peliä.
 

Alkusarja
 

Otteluvoitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä.
Tasapisteissä olevien joukkueiden sijoituksen määräytyy seuraavasti: 

1. Lohkon otteluiden maaliero
2. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
3. Keskinäisten otteluiden pisteet
4. Arpa Sijoitusottelut
 

Sijoitusottelun päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittomaalikilpailulla. Voittomaalikilpailussa käytetään Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä seuraavin poikkeuksin. Voittomaalikisan aloittaa otteluohjelmaan merkitty vierasjoukkue. Kumpikin joukkue nimeää aluksi kolme laukaisijaa voittomaalikisaan. Jos tulos kolmen pelaajaparin jälkeen on tasan, jatketaan kerrasta poikki periaatteella pari kerrallaan käänteisessä järjestyksessä: Ensimmäisenä ampuu kotijoukkue. Sama pelaaja ei saa laukaista kahta kertaa ennen kuin joukkueen kaikki pelaajat ovat laukaisseet voittomaalikisassa vähintään kerran. Ottelu ratkeaa, kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei.
 

Ottelu
 

Turnauksessa yhden pelin kesto on 24 minuuttia juoksevaa aikaa, vaihdot ilmoitetaan summerilla 2 min välein.
 

Kentällä yhdenaikaisesti joukkueelta 4 kenttäpelaajaa + maalivahti.
 

Turnauksen pelit pelataan puolikkaalla kentällä. Kenttä jaetaan puoliksi välilaidalla, joka sijoitetaan punaviivalle. Kaukalossa pelataan kaksi ottelua samanaikaisesti.
 

Vaihtoaitioina käytetään kentän varsinaisia vaihtoaitioita. Turnauksen aikana vaihtoaitioissa ja kaukaloiden läheisyydessä saa järjestäjän lisäksi liikkua vain peliryhmät sekä näiden välttämättömät toimihenkilöt.
 

Pelikiekkona on virallinen musta kiekko ja käytössä ovat isot maalit.
 

Turnauksen virallinen aika on hallin seinällä olevan kellon osoittama aika.
 

Mikäli joukkue ei ole jäällä valmiina aloittamaan peliä otteluohjelman mukaisesti, aloitetaan peli viivästyneen joukkueen 5–0 tappioasemasta ja peliaika on viereisen kentän jäljellä oleva peliaika.

 

Pelipaidat
 

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummemmilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleammilla. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.


Kurinpito


Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä.
Kun pelaaja tekee rikkeen, vihelletään peli poikki ja kerrotaan rikkoneelle pelaajalle katkon syy ja poistetaan hänet ko. vaihdosta. Tilalle tulee seuraava vuorossa oleva pelaaja. Rikkonut pelaaja voi osallistua seuraavaan vaihtoonsa normaalisti. Jos joku pelaaja tekee pelin aikana toistuvasti rikkeitä̈ hyödyntäen rangaistuksen puuttumista, tulee pelin ohjaajan poistaa pelaaja ottelun loppuajaksi.


Vakuutukset ja ensiapu


Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista.
 

Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiapupäivystys koko turnauksen ajan. Joukkueiden toivotaan itse hoitavan omilla välineillä (esim. laastarit, kylmäpakkaukset) kaikki pienemmät vammat.
 

Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.


Palkinnot


Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla ja kaikki saavat osallistumismitalin. Turnauksen päätteeksi jokaisesta joukkueesta palkitaan tsempparipelaaja, jonka oman joukkueen johtoryhmä valitsee.


Aikataulumuutokset


Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa.


Vastalauseiden käsittely


Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon kymmenen (10) minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalause maksaa 200 euroa. Se palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Jury käsittelee vastalauseen. Juryn muodostavat turnauspäällikkö, joukkueenjohtajat sekä ko. ottelun pelinohjaaja. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa.

 

Muuta


Turnausjärjestäjä varaa oikeuden ottaa kuvia turnauksen aikana ja julkaista niitä netissä sekä sosiaalisessa mediassa.


Turnausjärjestäjä varaa oikeuden turnausjulkaisuun tuleviin muutoksiin. Päivitetyimmät tiedot turnauksesta löytyvät GameResultsOnlinesta.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com