28.10. - 10.4.2018 Vantaa, Aktia Areena | Suomi

Talvisarjan säännöt

Sarja pelataan AKTIA AREENALLA kahdella/neljällä/kuudella eri kentällä.

Pelaajien määrä on 1+7 (8v8) 2007-08 –ikäluokissa, 2009-11-ikäluokissa pelaajien määrä 1+4 (5v5)
Peliaika 2007-08 ikäluokkien sarjoissa suora 25 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa ja 2009-11 ikäluokkien sarjoissa suora 18 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa.

Joukkueiden edellytetään olevan valmiina kentän laidalla viimeistään 5 minuuttia ennen oman ottelunsa alkua, jotta pelit saadaan alkamaan ajallaan.

P07,P08,T08:

Sarjoissa pisteiden laskeminen:
Otteluissa tulee voitosta 3 ja tasapelistä 1 piste. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee:

Erityissäännöt:

- joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla. Etu menetetään eron ollessa kaksi maalia (koskee 2009-2011 -ikäluokkia).

- paitsioviivasääntö käytössä 2007 ja 2008 ikäluokissa

- vetäytymissääntö P10 vähemmän pelanneissa sekä P11 ja T10 – sarjoissa

- sivurajapotkusääntö voimassa P10 vähemmän pelanneissa ja P11 ja T10 sarjoissa.
- muissa sarjoissa voimassa sivurajaheitto

Palkinnot:

-07-08 poikien ja tyttöjen ikäluokissa palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein ja sarjan voittaja pokaalilla.

-09-11-ikäluokissa palkitaan kaikki pelaajat talvisarjamitalilla.

Pelitapa:

Pojat 2007 Harraste

Pelataan 16 joukkueen yksinkertainen sarja. Kaikille 15 ottelua talven aikana.
Ottelut pyritty muodostamaan niin, että pelit mahdollisimman lähekkäin, ettei odottelua hallilla tule.

Tästä syystä osa otteluista saattaa olla peräkkäin.

Pojat 2008 Harraste

Pojat 2009 Taso1

Pelataan 10 joukkueen talvisarja, jossa kaikille tulee 18 ottelua.
Kaikki pelaa kaikki vastaan kaksi kertaa.

Pojat 2009 Taso2

Pelataan 16 joukkueen talvisarja, jossa kaikille tulee 18 ottelua.
Viimeinen (6. ottelukierros) selviää kun kaikki ottelut ennen sitä ovat pelattu.
Viimeisen ottelukierroksen ottelut muodostuvat aikaisemman 15 ottelun perusteella, jotta kaikille saadaan tasaiset pelit viimeiselle pelikierrokselle.

Pojat 2010 Taso1

Pelataan 14 joukkueen talvisarja, jossa kaikille tulee 18 ottelua.
Kaikki pelaa kaikki vastaan yhden kerran sekä osa pelaa toisia vastaan kaksi kertaa.

Pojat 2010 Taso2

Pelataan 12 joukkueen talvisarja, jossa kaikille tulee 18 ottelua.

Pojat 2011

Tytöt 2008

Pelataan 6 joukkueen talvisarja, jossa kaikille tulee 12 ottelua.
Joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan, jonka jälkeen sijoille 1-3 päätyneet joukkueet pelaavat jatkolohkon sijoista 1-3 (2 ottelua) ja sijoille 4-6 päätyneet joukkueet pelaavat jatkolohkon sijoista 4-6 (2 ottelua)