30.9. - 1.10.2017 Vantaa, MUP Stadion | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjä.

Pelaajien määrä on 1+7 (8v8) 2006 –ikäluokassa, 2008-11-ikäluokissa pelaajien määrä 1+4 (5v5)

Peliaika 2006 ikäluokan sarjassa 2x15 minuuttia. Peliaika on kaikissa muissa otteluissa suora 18 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa.

Joukkueiden edellytetään olevan valmiina kentän laidalla viimeistään 5 minuuttia ennen oman ottelunsa alkua, jotta pelit saadaan alkamaan ajallaan.

Erityissäännöt 2010 ja 2011 -sarjojen osalta:

- joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla. Etu menetetään eron ollessa kaksi maalia.

- vetäytymissääntö voimassa

- sivurajapotkusääntö voimassa

Palkinnot:

-06 poikien ikäluokassa palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein ja turnauksen voittaja pokaalilla.

-08-11-ikäluokissa palkitaan kaikki pelaajat turnausmitalilla.

Kaikkien ikäluokkien jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja tsempparipalkinnolla.

Pelitapa:

Pojat-06

Joukkueet jaettu kahteen kuuden joukkueen alkulohkoon, joissa pelataan yksinkertaiset sarjat. Alkulohkojen jälkeen jokaiselle joukkueelle yksi sijoitusottelu, toisen lohkon vastaavaa joukkuetta vastaan, eli A1 - B1, A2 - B2, A3 - B3, A4 - B4, A5 - B5 ja A6 - B6.

Alkulohkojen pisteiden laskeminen:
Alkulohkossa tulee voitosta 3 ja tasapelistä 1 piste. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee:
1. Keskinäinen ottelu
2. Keskenäisten otteluiden pisteet
3. Keskenäisten otteluiden maaliero
4. Koko lohkon maaliero
5. Koko lohkon tehdyt maalit
6. Arpa

Sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan välittömästi rangaistuspotkukilpailu kolmella pelaajalla. Tasatilanteessa jatketaan kierros kerrallaan kunnes ero on syntynyt.

Pojat-08

Lauantain tulokset vaikuttavat sunnuntain otteluasetteluihin, tavoitteena mahdollisimman tasaiset ottelut sunnuntaille. Sunnuntaina ei pelata sijoituksista.

Kaikki muut sarjat/ikäluokat pelataan ilman sijoituksia, mutta tulokset kirjataan ylös.

Pojat-10 ja -11

Pelataan yksipäiväiset turnaukset, jokaiselle joukkueelle neljä ottelua.

Mahdolliset kiistatilanteen ja vastalauseet:

Turnauksen jury käsittelee mahdolliset erimielisyydet. Vastalausetta ei voi tehdä erotuomarin ratkaisuista. Mahdollinen vastalause tulee jättää turnaustoimistoon viimeistään 30min ottelun päättymisen jälkeen. Vastalausemaksu on 150 euroa, joka tulee maksaa vastalausetta jättäessä. Jos vastalause hyväksytään, maksu palautetaan.