Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Warkis F2 Syysturnaus

2.9. - 3.9.2017 Varkaus | Suomi

Turnauksen Säännöt

Turnauksen säännöt

Turnaussäännöt

Turnaussäännöt Warkis -09 ikäluokan syysturnauksessa.

Turnaukseen osallistuu 12 joukkuetta.

Joukkueiden tulee huolehtia siitä, että ne ovat hyvissä ajoin valmiina ennen oman pelin alkua. kunkin joukkueen on oltava valmiina odottamassa kentälle pääsyä 5 minuuttia ennen ottelun alkamisaikaa.

Peliä ennen suoritetaan mahdollisten viirien tms. vaihto ja pelien jälkeen loppukättelyt. Tämän jälkeen joukkueet siirtyvät pois kentältä ja seuraavien otteluiden joukkueet voivat tulla kentälle.
 

Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliigasääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa. Ottelut pelataan puolikkaalla kentällä. Maaleina käytetään normaalikokoisia jääkiekkomaaleja ja pelikiekko on sininen. Ottelut pelataan 4 vs 4 kenttäpelaajalla + maalivahdit.
Turnaus on tarkoitettu v. 2009 syntyneille ja nuoremmille pelaajille. Yli-ikäisiä pelaajia ei sallita (mahdolliset yli-ikäiset pelaajat hyväksytetään turnausjärjestäjällä). Poikkeuksena tyttöpelaajat, joiden kohdalla noudatetaan SJL:n käytäntöjä.

Ottelun kulku


Ottelun kesto on 30 minuuttia juoksevaa aikaa. Vaihdot suoritetaan 2 minuutin välein. Ottelun toimitsija katkaisee pelin ilmoittamalla vaihdosta joko summerilla tai kuuluttamalla ”vaihto”. Peli käynnistetään vaihdon jälkeen keskialoituksella. Pelikelloa ei pysäytetä vaihtojen yhteydessä. Maalin tai odottamattoman katkon jälkeen peli käynnistetään keskialoituksella. Maalivahdin sulkiessa kiekon, pelinohjaaja määrää hyökkäävän joukkueen peruuttamaan puoleen väliin kenttää, jotta puolustava joukkue voi rauhassa käynnistää pelin.Kello pysäytetään, mikäli olosuhteet estävät pelin jatkamisen (kuten välilaidan kaatuminen kokonaan tms.). Pelinohjaaja päättää pelikellon pysäyttämisestä. Aikalisän käyttö ei ole sallittu. Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa.

Pisteet ja sijoittuminen turnauksessa


Ottelu voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja tappiosta nolla pistettä. Mikäli kaksi tai useampi joukkue turnauksessa päätyy tasapisteisiin, ratkaistaan sijoitus seuraavassa järjestyksessä: 1. Lohkon otteluiden maaliero, 2. Lohkon otteluiden tehdyt maalit, 3. Keskinäisten otteluiden pisteet, 4. Keskinäisten otteluiden maaliero, 5. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit, 6. Arpa

Jatkosarjassa ei pelata samassa alkusarjassa ollutta joukkuetta vastaan, vaan alkusarjan keskenäisen ottelun lopputulos jää voimaan myös jatkosarjassa.


Peluuttaminen ja muut pelaamiseen liittyvät säännöt.

Mikäli seuralla on turnauksessa useampi joukkue, pyydetään muodostamaan tasavahvat joukkueet. Kaikkia joukkueen pelaajia tulee peluuttaa tasaisesti ottelun aikana. Vastuu pelaajien tasapuolisesta peluuttamisesta jää joukkueiden ohjaajille sekä ottelun tuomareille. Ottelun tuomarin tulee itse huomattuaan tai saatuaan ilmoituksen, huomauttaa rikkeen tehnyttä joukkuetta ja pyytää korjaamaan tilanne välittömästi esimerkiksi vaihtamalla kentällä olevia pelaajia. Joukkueiden toimihenkilöiden tulee noudattaa pelaajien ohjaamisessa asiallista käytöstä ja hyviä tapoja. Tuomarit huomauttavat joukkueiden toimihenkilöitä tarvittaessa epäasiallisesta käytöksestä. Toimihenkilön, jota tuomari joutuu toistuvasti huomauttamaan epäasiallisesta käytöksestä, tulee tuomarinpyynnöstä siirtyä loppupelin ajaksi hallin ulkopuolelle. Turnauksen aikana vaihtoaitioissa ja kaukalon läheisyydessä saa järjestäjän lisäksi liikkua vain peliryhmien välttämätön toimihenkilöstö. Yleisön tulee seurata otteluita katsomosta.

Rangaistukset

Rikkeen sattuessa pelinohjaaja katkaisee pelin ja kertoo rikkeestä virheen tehneelle pelaajalle. Toistuvasta tai selvästi tahallisesta virheestä pelaaja poistetaan kentältä loppuvaihdon ajaksi. Loppuvaihdon rangaistu joukkue pelaa vajaalukuisena kolmella pelaajalla.

Turnaustoimisto ja ottelupöytäkirjat

Vastaamme mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin. Turnaustoimisto sijaitsee kahvionläheisyydessä.

Ottelupöytäkirjoista huolehtii turnauksen järjestäjä. Muutokset pelaajaluetteloihin tulee tehdä turnauksen aikana turnaustoimistoon.

Palkinnot

Jokainen pelaaja palkitaan diplomilla. Jokaisesta joukkueesta valitaan yksi "JOUKKUEPELAAJA\TSEMPPARI" palkinnon saaja. Valinnan suorittaa kyseisen joukkueen vastuuhenkilöt. Joukkepelaaja palkinnon saajan nimi ja pelinumero tulee ilmoittaa turnaustoimistoon ennen kyseisen joukkueen viimeisen pelin alkua. Kolme ensimmäistä joukkuetta saavat pokaalin ja näiden joukkueiden pelaajat oman mitalin.

Vastuut
Osallistuvat joukkueet vastaavat siitä, että jokaisella joukkueen pelaajalla ja toimihenkilöllä on voimassa oleva vakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Pelaajien on pidettävä kypärä ja kaikki muut jääkiekko varusteet päällä aina jäällä ja vaihtoaitiossa ollessaan.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2021 GameResultsOnline.com