Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HJK Kevätturnaus 2019

12.4. - 14.4.2019 Helsinki, Sahara 1, Sahara 2, Telia 5G Areena 1, Telia 5G Areena 2, Töölön Jalkapallohalli 1, Töölön Jalkapallohalli 2, Pallokenttä 6 / 1, Pallokenttä 6 / 2 | Suomi

Säännöt

Kaikki ikäluokat pelataan 8v8-pelimuodolla. Kenttinä toimivat Töölön alueen kentät: Telia 5G Areena, Töölön jalkapallohalli, Sahara sekä Pallokenttä 6.

Ikäluokka kenttä pelimuoto vaihdot     peliaika     pallo    paitsio 
T13 (-06) 60x40    1+7         vapaat     2 x 15min  4       Normaali 
T12 (-07) 60x40    1+7         vapaat     2 x 15min  4       Normaali 
T11 (-08) 60x40    1+7         vapaat     2 x 15min  4       maalialue 
T10 (-09) 60x40    1+7        vapaat     2 x 15min  4       maalialue 

Jokainen sarja on ns. kutsusarja, johon joukkueille lähetetään erillinen kutsu. Joukkueita kutsutaan mukaan Suomesta ja muista Pohjoismaista. Jokaiseen sarjaan kutsutaan 16-20 joukkuetta. 
 
Osallistumismaksu on 270 euroa / per joukkue.  Turnausmaksu tullaan lähettämään osallistuville joukkueille lähempänä turnausta. 
 
Turnauksessa jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 5 ottelua.
 
Turnauksessa palkitaan jokaisesta sarjasta kolme parasta joukkuetta mitaleilla sekä voittajajoukkue pokaalilla. Jokaisesta ikäluokasta palkitaan myös ikäluokan paras pelaaja.

Joukkueet pelaavat jokaisessa ikäluokassa neljässä viiden joukkueen lohkossa. Lohkovoittajat pelaajat sijoista 1-4, lohkokakkoset sijoista 5-8 jne.

Lohkovaiheen tilanne määräytyy seuraavasti: 
 
1. Pisteet (voitto 3, tasapeli 1)     
2. Keskinäinen ottelu     
3. Maaliero     
4. Tehdyt maalit     
5. Arpa

Jatkopeleissä ei pelata jatko-ottelua, vaan voittaja ratkaistaan suoraan rangaistuspotkukilpailussa. Rp-kisaan saavat osallistua ne pelaajat, jotka olivat kentällä pelin päättyessä. Ainoastaan maalivahdin voi vaihtaa loukkaantumistapauksissa. Rp-kisaan osallistuu kolme pelaajaa per joukkue. Jos tilanne tasan, ratkaistaan voittaja kerrasta poikki -systeemillä.

Joukkueiden on oltava valmiina kentän vieressä 10 minuuttia ennen ottelun alkua. Jos joukkeilla samanlaiset asut, vierasjoukkueen pitää vaihtaa peliasua.

Joukkue voi hakea turnausjärjestäjältä hyvällä syyllä yli-ikäisyyslupaa pelaajille. Kuitenkin niin, että kentällä saa olla kerrallaan vain yksi yli-ikäinen pelaaja.

Kentältä poistettu pelaaja on pelikiellossa vähintään seuraavassa ottelussa samassa sarjassa, jossa hänet on poistettu kentältä. Jury päättää mahdollisista lisärangaistuksista.

Jos näiden sääntöjen rikkomuksia tai muita erimielisyyksiä kilpailuihin nähden tapahtuu, niistä voidaan tehdä vastalause. Vastalausetta pelikenttien ja varusteiden johdosta ei tutkita, ellei erotuomareille ole tehty tästä ilmoitusta ennen ottelua. Jos vastalause tehdään erotuomarin päätöstä vastaan, tästä on ilmoitettava erotuomareille välittömästi ottelun päätyttyä, ennen kuin hän on poistunut ottelupaikalta. Vastalause on tarkoin perusteltava ja siitä seuraa 200 euron suuruinen vastalausemaksu. Se palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Vastalause tulee jättää kirjallisena kisatoimistoon yhden tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Turnauksen juryn päätöksestä ei voi valittaa.

Kortteja ei jaeta T10 eikä T11 sarjoissa. Pelaaja voidaan kuitenkin ohjata pois kentältä sopimattoman käytöksen tai välivaltaisuuden vuoksi.

Turnausjärjestäjä ei vakuuta turnaukseen osallistuvia pelaajia tai taustahenkilöitä. Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus. Ulkomaisilla pelaajilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus tai muu vakuutus, mikä korvaa otteluissa tapahtuvat tapaturmat.

Joukkueen, joka keskeyttää turnauksen, on maksettava 200 euron sakko turnausjärjestäjälle.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com