Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK E1/08 Syysturnaus

14.9.2019 Loviisa | Suomi

Infot

Tervetuloa Loviisaan

Meillä on syysturnaus lauantaina 14.9. 

 

Nähdään hallilla

 

Alla vuorojemme pelitavat ja hallin ohjeet.

Peli-aika

Turnauksen peliaika on 2x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max. on 45 minuuttia ottelua kohden. 


Pukukopit

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Suosittelemme teräsuojia, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin. 

 

Toimisto/ joukkueiden kokoonpanot

Joukkueenjohtajan tai Turnaus vastaavan taas löytää todennäköisimmin hallimme pohjoispäässä olevan kahvion perällä olevasta toimistosta. 

Joukkueiden kokoonpanot tulee olla ilmoitettuna LJK joukkueenjohtajalle viimeistään 1.9.2019. Saapuessanne turnaukseen tulkaa toimistoon ilmoittautumaan. Jos joukkueen kokoonpanoihin tulee muutoksia, tulee niistä ilmoittaa vähintään 30 minuuttia ennen pelin alkua. 

 

Lämmittely

Ulkolämmittely tapahtuu siellä missä tilaa sattuu olemaan. Hallia vastapäätä lähtee hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi hyvinkin lämmitellä, tai sitä kautta voi pienen lenkinkin juosta. Pallokenttä hallin vieressä ei ole kuitenkaan käytettävissämme. Joskus kuitenkin sattuu niin mukavasti, että ennen meitä ei ole peliä, jolloin jäälle voi mennä lämmittelemään. Tämän voi tarkistaa LJK:n joukkueenjohtajalta, kun saavutte hallille.

 

Kahvio & halli

Hallissamme on pieni kahvio, jossa valmentajat voivat kokoontua ja yleisö seurata peliä. Huomatkaa, että kahvio on ainoa lämmitetty tila hallissa, joten katsomossa ja vaihtoaitiossa olevilla olisi syytä olla lämmin vaatetus. Kahviossamme käy maksuvälineenä vain käteinen. Läheisen K-marketin kassalta voi tarvittaessa ostoksen yhteydessä nostaa käteistä kortilla, lähimmät automaatit sijaitsevat keskustassa torin kulmalla AKTIA:n talossa tai S-marketilla Arkkitehdintiellä.

Turnauksen aikana kahviosta voi ostaa niin suolaista kuin makeaakin syötävää sekä juomia. Käytössämme on myös grilli, josta voi ostaa makkaraa. 

Kahviosta löytyy myös arpajaiset turnauksen aikana. 

 

Turnausruokailu

Järjestämme Turnaus ruokailun hintaan 9€/kpl. Ruokailu pitää varata joukkueittain etukäteen viimeistään 20.8.2019. Varauksen yhteydessä ilmoittakaa mahdolliset allergiat. Ruokailu laskutetaan jälkikäteen. 

Ruokailu paikkana toimii lähellä sijaitseva päiväkoti. 

 

Kuvaus

Joukkueemme tekee turnauksesta lehtikirjoituksen, johon liitetään joitakin  valokuvia. Lisäksi julkaisemme myös sosiaalisessa mediassa (instagram ja faceboo) turnauksen kulusta. Lisäksi  saatamme videoida otteluita. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan joukkueenjohtajalle ennen ottelua.

 

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta. Busseille pyritään jättämään tilaa parkkipaikan reunaan. 

Osoite: Rauhalan urheilukenttä, Seppäläntie 21,, 07900 Loviisa. Karttalinkki: https://www.fonecta.fi/kartat/Sepp%C3%A4l%C3%A4ntie%2023,%2007900,%20LOVIISA?lon=26.221704483032227&lat=60.44706979549476&z=15

 

Tervetuloa Loviisaan! http://visitloviisa.fi/

Terveisin LJK E1 Green jojo

Sari Perokorpi

sariperokorpi@Windowslive.Com

045-3160276 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com