Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK E1/08 Syysturnaus

14.9.2019 Loviisa | Suomi

Turnaussäännöt

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2008 syntyneet pelaajat ja sitä nuoremmat pelaajat. Turnaus on AA-tason turnaus tämän ikäryhmän pelaajille. Osallistuvilla pelaajilla tulee olla voimassa Suomen jääkiekkoliiton pelipassi.

 

PELITAPA JA PISTEIDEN LASKEMINEN

Turnaukseen osallistuu 5 joukkuetta. Turnauksessa pelataan yksinkertainen alkusarja, jossa kaikki joukkueet pelaavat ensin toisiaan vastaan. Pisteiden perusteella ratkeaa pronssi ja finaalipaikat.
 

Pisteet jaetaan seuraavasti:

Voitto(2p), tasapeli(1p), häviö(0p)

Jos pistetilanne on tasan joukkueiden välillä järjestyksen ratkaisee:

Joukkueiden keskinäinen ottelu
Joukkueiden maaliero
Tehdyt maalit
Päästetyt maalit
Arpa

 

OTTELUAIKA
Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 45min. Erien välissä puolia ei vaihdeta. Erätauon pituus on 1 minuutti.
 


JOUKKUEET

Joukkueenjohtajat ilmoittavat joukkueensa saapuneeksi turnaukseen turnaustoimistossa. Ottelupöytäkirjat on kirjoitettu etukäteen joukkueiden lähettämien  kokoonpanojen mukaisesti. Muutokset pelaajaluetteloihin tulee olla tehtynä 30 minuuttia ennen ottelun alkamista. Muutokset tehdään turnaustoimistoon, joka on Jäähallin kahvion perällä.

SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen E1 junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjä. Poikkeuksena kuitenkin mahdolliset näihin turnaussääntöihin kirjatut muutokset.

Jos pelaaja saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan SJTL:n sääntöjen mukaisesti. 
Jos joukkue ei ole turnausohjelman mukaisesti ilman pätevää syytä aloitusvalmis, tuomitaan viivästynyt joukkue hävinneeksi 5-0 tuloksella

PALKINNOT
Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein. Lisäksi voittajajoukkue palkitaan pokaalilla. Jokaisesta joukkueesta palkitaan myös yksi tsemppari-pelaaja.

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävän seuran turnauspäällikkö sekä LJK:n toimihenkilöedustaja.

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on Suomen Jääkiekkoliiton voimassa oleva pelipassi ja vakuutus.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2020 GameResultsOnline.com