Kuinka pääsen alkuun?

GameResultsOnline on suunniteltu urheilutapahtuman tilastointiin sekä koko turnauksen viestinnän työkaluksi. Palvelun käyttöönotto on helppoa:

  1. Rekisteröi itsellesi käyttäjätili palveluumme. Rekisteröinnin yhteydessä saat myös luotua seurallesi ensimmäisen turnauksen ja pääset käyttämään palveluamme heti kun olet aktivoinut käyttäjätilisi sähköpostiosoitteeseesi lähettämämme aktivointilinkin kautta.
  2. Käyttäjätilin akvitoimisen jälkeen, kirjaudu sisään palvelumme hallintanäkymään sähköpostiosoitteesi ja rekisteröinnin yhteydessä antamasi salasanan avulla.
  3. Kirjautumisen jälkeen rekisteröinnin yhteydessä luomasi turnaus näkyy sinulle käyttöliitymässä ja pääset hallinnoimaan turnauksen tietoja. Turnaukset luodaan aluksi aina ns. "turnausilmoituksena". Turnausilmoituksessa on käytössä aina rajattu määrä toiminnallisuutta ja otteluiden sekä tulosten syöttämiseksi sinun tuleekin ensiksi ostaa turnaukseesi maksullinen tulospalvelutoiminnallisuus. Ostetulla turnauksella on käytössä kaikki palvelun mahdollistamat toiminnot.

Turnausilmoitusta voit hyödyntää markkinointimielessä vaikka et vielä tietäisi kaikkia osallistuvia joukkueita. Kokoa palveluun tietopaketti turnauksestasi lisäämällä omia infosivuja kuten: yleisinfo, turnauksen säännöt, saapumisohjeet, majoitustiedot tai vaikka ruokailuryhmät. Voit täydentää osallistuvat joukkueet näiden varmistuessa.