Turnauksen luominen

Voit luoda hallinoimallesi seuralle yhden tai useamman turnauksen. Voit luoda uuden turnauksen seuraavasti:

  1. Valitse palvelun päävalikosta "Uusi turnaus".
  2. Valitse seura, jolle turnaus luodaan. Halutessasi voit luoda myös uuden seuran valitsemalla "Luo uusi seura" ja antamalla uuden seuran nimen.
  3. Anna turnauksen tiedot.
  4. Valitse "Seuraava".

Tämän jälkeen ensimmäinen turnauksesi on luotu. Tilaus luodaan aluksi ns. "ilmoituksena" jolloin käytettävissäsi on vain turnausilmoituksen tarjoamat toiminnot. Kun haluat ottaa käyttöösi lopullisen turnauksen toiminnot, tulee sinun ostaa turnaus maksamalla hinnaston mukainen turnauksen hinta. Lisätietoa löydät palvelumme hinnastosta.

Huom. Palvelumme antaa oletuksena sinun luoda turnauksen joka kesto voi maksimissaan olla 2 viikkoa. Mikäli turnauksesi kestää pidempään, olethan turnauksen luomisen jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme servicedesk@gameresultsonline.com niin voimme asettaa turnauksesi loppupäivämäärää hieman pidemmäksi.

Turnausilmoituksen tekeminen on aina ilmaista ja turnausilmoitus tehdäänkin yleensä markkinointitarkoituksissa hyvin varhaisessa vaiheessa turnauksen suunnittelua. Turnausilmoitusta voit muokata vapaasti ja palvelumme tarjoaa järjestäjälle mahdollisuuden muodostaa turnaukseen sarjat, verkkosivuston ja tarjoaa myös ilmoittautumistoiminnon, jonka avulla muut joukkueet voivat ilmoittautua mukaan turnaukseen.